Pojechałam tam gdzie zawsze. A tam kicha . Zamkniete. Dodam, ze ja tam nie mieszkam i specjalne pojechałam. Szukam innej szkoły. Jest. Flaga wisi. Ulica 2 pasmowa, nie ma jak wjechać, gdzie zaparkować przez 2 km. Podziękowałam
Zdecydowanie prawdą jest, że ludzie chodzą głosować "w niedzielę po kościele". Jak wysiadałam z autobusu (po jednej stronie przystanku kościół, po drugiej szkoła z komisjami wyborczymi), akurat skończyło się nabożeństwo, z kościoła wylał się tłum, przelał się przez ulicę i wlał się do szkoły. Co do jednej osoby. Nikt nie poszedł w inną stronę.
Murat-Gazon, ale nie rozumiem, w tym jest coś złego? My też poszliśmy z rodziną głosować po kościele, bo lokal wyborczy mamy po drodze. A poza tym jak wychodzimy z domu do kościoła, to od razu idziemy głosować.
W tej wypowiedzi chyba nie chodziło o to, że to coś złego, a była to jedynie obserwacja zjawiska. Tak mi się wydaje. Np. mnie nie chciałoby się wychodzić z domu specjalnie żeby zagłosować, lepiej zrobić to przy okazji jakiegoś wyjścia... Poszłam, zagłosowałam, ale zdecydowanie bez przekonania :/
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 maja 2015 17:26
A ja nie umiem się wybrać 🙄 Cały dzień "zaraz się zbieram"
Ja ostatecznie zagłosowałam, ale też bez przekonania. Niemniej stwierdziłam, że wolę oddać i głos i ewentualnie żałować wyboru, niż potem żałować, że nie poszłam jak mogłam mieć na coś wpływ.. Dużo ludzi teraz waliło do komisji (akurat sie to złożyło z końcem meczu żużlowego, połowa ludzi w barwach klubowych), zresztą widzę że frekwencja we Wrocławiu całkiem niezła - zdziwiłam się, bo myślałam że będzie ze 30%.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 maja 2015 21:37
Ale to którykolwiek kandydat był taki rewelacyjny, że tak komentujecie? Obaj są siebie warci 😵
Tylko sondaż, ale jednak 6% różnicy jest, więc na 99% wynik pewny.
Nie ciesze się, ale tak naprawdę ani mi jeden ani drugi pasuje. Najważniejsze będzie co teraz na jesień się wydarzy, kto wygra wybory parlamentarne. I ciekawe czy Kaczyński i Maciarewicz wyjdą teraz z ukrycia, czy dalej ich będą chowali aż do wyborów 😁
Tragedia. Jestem ciekawa jak Duda zamierza spełnić wszystkie bajeczne obietnice, jakie złożył naiwnym ludziom 😜 W większości są niemożliwe do spełnienia więc tylko czekam jak i na niego zaczną pluć 🤣
O masz serio ??? Serio byl jakikolwiek Prezydent który spenił wszystkie swoje obietnice?? Jezeli tak to albo ja mam dziurę w mózgu i nie pamiętam, abo takiego nie bylo