Forum towarzyskie »

Oficjalne stanowisko Koniferka czyli jak to było naprawde

Zagrzmiało ,zachuczało i okazało się,kto jest szczery a komu należy nie mówić juz "czesc",bo fałszywych znajomych nawet tutaj na fb to ja niepotrzebuje.
Całkiem niedawno powierzyłam swojej "kolezance" 5 swoich koników,jedną hucułkę i 3 małe kucyki i jednego mini Ciucia.Miała je utrzymac za bukmanke,która dostała ode mnie jak i za dług, którego nie mogła oddac mi od dwóch lat oraz torbe z 20 parami bryczesów,które kochani kupujecie od niej po 50 zł jak i więcej...w styczniu stweirdziła,ze to mało wiec ja,znając sytuację tej osoby jak i wieczny brak pieniędzy zgodziłam się na dopłate,która miała opiewac na 750 zł,jedna dodałam "górke",poniewaz wiedziała,ze koniki moge zabrac dwa,do trzech dni po dniu,do ,którego konie sa zapłacone.,tak więc gotówka zapłaciłam 1100 zł w dobrej wierze..( co dało nam rachunek za kucyki od 27 listopada do 22 lutego 3800).miałam uwagi ,bo po pojeniu raz dziennie lodowata wodą moj koń dostawał drgawek,z czego szanowna pani się zasmiała i powiedziała,ze okrywa go derka a czesciej jej sie poic nie chce!!! W umówiony dzień odbioru zadzwoniłam,zeby potwierdzic jej obecnośc w domu,usłyszałąm: spoko,jestem cały dzień! A jak przyjechałąm po konie okazało sie,ze jej nie było,beszczelnie zostawiła syna,który mi przekazał,ze chca więcej pieniedzy a jak nie zapłace to on mi koni nie wyda i mam sobie czekac na ulicy ,przed bramka!!! W ten o to sposób doszło do odebrania koni z policją,reszta skończy sie tam gdzie sie ma skończyc,tym bardziej,ze owa pani miała juz kupców na moje konie!!!
Wiekszość z Was,zanim zaczniecie laikowac zastanówcie się troche.
mam juz gdzies opinie "życzliwych" i tak ciagle za plecami obrabiacie mi d...ę jak byscie własnej nie mieli.
Z tego miejsca zaznaczam,że nikomu nie pozwolę skrzywdzić żadnego z moich koni ,a kto reke na nie podniesie bedzie miał ze mną do czynienia!!!
Reszte rozstrzygnie sąd skoro pani tak lubi sie procesowac.
Pozdrawiam
wątek zamknięty
he?
wątek zamknięty
to do postu Moni w Nieuczciwych voltowiczach, tylko powinno być tam, a nie w nowym wątku. Najwidoczniej Koniferek się pomyliła, bo już dopisała posta tam 🙂
wątek zamknięty
eeee
ale jak się lajkuje na re-volcie?
wątek zamknięty
Bo pewnie skopiowala z FB.
wątek zamknięty
dokładnie, skopiowany post z fb
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.