halo, wiem, wiem 😉 Jakoś tak mi wyszło, że dojeżdża. Kompletnie nie zrozumiałam w takim razie pytania. Myślałam, że chodzi wyłącznie o kogoś kto zrobi konia w Lacku. Nie wiedziałam, że "spod Warszawy" jest wymogiem.
Bardzo przepraszam, jeżeli moje pytanie gdzieś się powtórzyło. Potrzebuję namiary na jakiegoś bardzo dobrego kowala, najlepiej z okolic Kalisza, Ostrzeszowa, ewentualnie skądś dalej, ale żeby dojazd do mnie nie sprawiał mu problemu, no i oczywiscie żebym nie została skasowana jak za przejazd przez całą Polskę.. Ktoś coś może wie?
Czy ktoś orientuje się, jaki kowal/strugacz bywa w Stajni Cavaletto? I kto mógłby przyjechać do konia (tylko werkowanie) w okolicy Nasielska? Dziękuję!
Niestety minus dla p J Kowerskiego, robił mi konia tylko jednorazowo, bo był akurat u nas w stajni, a potrzebowałem kowala na już. Jedna, niezobowiązująca wizyta, szczególnie ze względu na ceny, pomimo tego ww Panu wystarczyło to, żeby po zobaczeniu na Facebooku mojego ogłoszenia o poszukiwaniu dobrego kowala z okolic (często dojazd tylko do jednego konia, więc nie chcę płacić bajońskich kwot za sam dojazd) zadzwonić do mnie o 21... wyzywając mnie od gówniarzy i małolatów niemalże krzycząc 🤔 🤔wirek: Dla mnie człowiek absolutnie nieprofesjonalny z wywindowanym mniemaniu o sobie w kosmos. Co do roboty samych kopyt-ja się na tym nie znam, więc nie będę tutaj oceniał, ale przemilczę to co powiedział mi inny kowal widząc kopyta, a przede wszystkim podkowy po 3/4 tygodniach...
Szukam kowala do przekucia ortopedycznego przodu, dolnośląskie, Janowice Wlk. W klinice kuł Mamajek, ale nie dojeżdża tutaj. Możecie polecić kogoś kto nie wyżnie nadmiernie podeszwy?