Paweł Górecki- polecacie? Lub czy mozecie polecić mi kogos, kto wyprowadzi mi konia na prosta, ktory ma całkowicie ścięte ściany i katy wsporowe. Wołomin i okolice.
Paweł Górecki- polecacie? Lub czy mozecie polecić mi kogos, kto wyprowadzi mi konia na prosta, ktory ma całkowicie ścięte ściany i katy wsporowe. Wołomin i okolice.
I jak, Caira, korzystalas w koncu z uslug p. Góreckiego? Szukam kogos kto by mi spojrzal fachowo na konia, nad struganiem naturalnym tez sie powaznie zastanawiam wiec fajnie byloby miec jakas opinie :kwiatek:
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 29 kwietnia 2015 08:12
Potrzebuję jakiegoś mądrego, otwartego kowala, który będzie chciał wejść w dialog z osobą werkującą naturalnie ( czytaj prawidłowo ). Potrzebuję go w okolicy Sławna. Byłabym wdzięczna za informacje :kwiatek:
jak chcesz prowadzić kopyta naturalnie to raczej nie ten wątek , chyba że naturalnie u ciebie znaczy boso 🙂 tutaj szukamy kowali tradycyjnych , na wątku naturalna pielęgnacja kopyt - naturalnych
blucha tam też nie uzyskałam odpowiedzi 🙁 Chodzi mi o prowadzenie kopyt trzeszczkowca (tak, boso :P). Szukam kogoś kto dojedzie pod Warszawę do jednego konia. Naprawdę ciężko znaleźć 👀 Po prostu osoby godnej polecenia z indywidualnym podejściem :kwiatek:
bo twój wpis w tamtym wątku nie jest zbyt jasny , a w dodatku napisałaś ze szukasz super kowala 🤣 zapytaj tam w prosty sposób kto w okolicy jest polecany i może dojechać .
Super, dobry, polecany kowal z okolic Warszawy. Co jest niejasne? Proszę o odpowiedź osoby, które mogą polecić. Wzięłam kontuzjowanego emeryta z litości, nie mam pojęcia jak to wygląda więc pytam. Proszę o pomoc, bez przemądrzania się. Nie wszyscy muszą się znać tak dobrze jak Ty. Kto pyta nie błądzi, a od doświadczonych najlepiej czerpać wiedzę. Kowal zajmuje się tylko podkuwaniem? Bose konie również potrzebują kowala więc temat KOWALE nadal wydaje mi się odpowiednim miejscem.
Hej! Czy znacie sensownego kowala, który dojedzie w okolice Solca Kujawskiego- dokładnie stajnia na Wypaleniskach? Do zrobienia mam konika polskiego a mój kowal z tygodnia na tydzień przekłada wizytę 😕
Witam. Potrzebuję pilnie kowala z okolic RADOMIA. Ktoś coś kojarzy? Nie interesuje mnie p.Baran gdyż potrzebuję konia podkuć a wymieniony pan DOBRZE jedynie struga oraz nie interesuje mnie p.Wdowski gdyż zakończył on już pracę w zawodzie kowala 🙂
noneczka98, w okolicach Radomia regularnie pojawia się Ciołek. Przez długi czas szukałam sensownego kowala, który bierze rozsądne pieniądze, ale się nie udało. Kowale, o których wiem, że robią dobrze, nie chcieli przyjeżdzać do jednego konia, a Ci co byli nie są godni polecenia. W tej chwili, moim zdaniem, najrozsądniejszym rozwiązaniem jest wzywanie Ciołka.
Aha, przypomniałam sobie, że jeszcze do jednej stajni przyjeżdża Ufnal, może zgodziłby się przyjechać do Ciebie.
Reyline, do nas przyjeżdża Jan Ciołek. Numeru nie mam, bo zawsze umawia się z nim właścicielka stajni. Do Ufnala mam ten numer, który jest w forumowej bazie. Co do ilości koni, to musisz dzwonić i sama rozmawiać.