aa no to po odpowiedzi sienki też się domyślam. Chociaż na moje pytanie czy zanim mąż zamknął auto ten ktoś był w środku Alten dała odpowiedż "nie", a to by się nie zgadzało z moją teorią...
Żołnierz wrócił do domu po roku rozłąki. Gdy wszedł do domu, zrobił swojej żonie pamiątkowe zdjęcie. Następnego dnia zabił ją. Gdy policja zapytała go o powód, odpowiedział, że żona go zdradzała. Jako dowód dał policji to zdjęcie. Dlaczego ją zabił?
Kobieta spała w pokoju hotelowym. Nagle ktoś zapukał. Kobieta otworzyła drzwi, i zobaczyła mężczyznę. Mężczyzna powiedział "przepraszam, myślałem, że to mój pokój". Zaraz po tym wyszedł i szedł korytarzem do wyjścia. Kobieta szybko zadzwoniła do ochrony hotelu, by aresztowali tego mężczyznę. Dlaczego to zrobiła?
he he he a oto historia Żona miała dość męza pijaka. Wylała cały alkohol jaki był w domu do muszli klozetowej. I wyszła do roboty na nocną zmianę. Facet przylazł do domu zawiany. Wszedł do kibla za potrzebą. Wstając rzucił peta do kibla. I nastapiło kabum
Alkohol tak nie działa 😉 To była benzyna, gość coś spierał ze spodni i sam ją wylał chwilę wcześniej. To z nagród Darwina. A nurkowi na drzewie się Darwin nie należał, bo chyba nie mógł przewidzieć, że go wyłowią. Pech raczej.
Pewien facet jest ubrany całkowicie na czarno. Ma czarne buty, skarpetki, spodnie, sweter, rękawiczki i kominiarkę.Idzie czarną ulicą, na której nie świeci się żadna latarnia. Nie widać też księżyca, a niebo jest zachmurzone. Naprzeciw niego z dużą prędkościąjedzie czarny samochód z wyłączonymi światłami - jednak w jakiś sposób kierowca zobaczył mężczyznę i się zatrzymał. Jak to możliwe?