Forum towarzyskie »

ALBATROS i inne zabawy oraz zagadki.

aaa to juz wiem o co chodzi 😜
aa no to po odpowiedzi sienki też się domyślam. Chociaż na moje pytanie czy zanim mąż zamknął auto ten ktoś był w środku Alten dała odpowiedż "nie", a to by się nie zgadzało z moją teorią...
był nawet podwójnie w środku w sumie 👀
ehhh biedna kobieta.....
Kobieta była w ciąży i poroniła/nie dała sobie rady z porodem?
Tez mam taka teorie.
Dokładnie tak Chess 🙂
Żołnierz wrócił do domu po roku rozłąki. Gdy wszedł do domu, zrobił swojej żonie pamiątkowe zdjęcie. Następnego dnia zabił ją.
Gdy policja zapytała go o powód, odpowiedział, że żona go zdradzała. Jako dowód dał policji to zdjęcie. Dlaczego ją zabił?

edit: cholera, przepraszam za podwójny post  😵
Alten, pod materacem jest facet
Pierwszy raz zobaczył ją zadowoloną?
Na półce są okulary, a żadne z nich nie ma problemów ze wzrokiem.
Zona jest gejem?
Zona jest gejem?

Brawo! Wygrałaś 🙂

Nie no, żart  😁 Wygrywa cavaletti  😉

Kobieta spała w pokoju hotelowym. Nagle ktoś zapukał. Kobieta otworzyła drzwi, i zobaczyła mężczyznę. Mężczyzna powiedział "przepraszam, myślałem, że to mój pokój". Zaraz po tym wyszedł i szedł korytarzem do wyjścia. Kobieta szybko zadzwoniła do ochrony hotelu, by aresztowali tego mężczyznę. Dlaczego to zrobiła?
Gdyby to byl jego pokoj to by nie pukal?
taki troche mały OT może, ale czy tylko ja nic nie widze w miejscu wskazanym przez Alten?  😡
Gniadata, ja też nie 😀
Strzyga uff, już myślałam że jakaś ślepa jestem 😀
Brawo  😉 Chyba za łatwe, hmm...

Jutro dam coś lepszego 🙂

A na obrazku jest twarz [s]murz..[/s] czcigodnego afroamerykanina  🤣 Może teraz?  😂 (sorry, ja serio nie potrafię rysować haha)
Alten, jakie ma piersi 😀
Ale nie pisz "murzyn", bo przyjdą voltowi strażnicy poprawności politycznej i dostaniesz klapsa :P
Alten, czy Ty przerobiłaś jakieś swoje zdjęcie? Bo... tak się zastanawiam... czy to pomarańczowe na dole to jest czaprak? 😁
Nie moje 🙂 Zdjęcie z neta.
Hahaha, Alten, padłam 😁 ale mimo Twojego arcydzieła ja nadal nic nie widzę 😂
ok dzięki rysunkowi poglądowemu teraz widzę pod materacem oko (a w zasadzie to białko hehe) i kawałek nosa 🙂🙂
he he he a oto historia
Żona miała dość męza pijaka.
Wylała cały alkohol jaki był w domu do muszli klozetowej. I wyszła do roboty na nocną zmianę.
Facet przylazł do domu zawiany. Wszedł do kibla za potrzebą.
Wstając rzucił peta do kibla.
I nastapiło kabum

Alkohol tak nie działa 😉 To była benzyna, gość coś spierał ze spodni i sam ją wylał chwilę wcześniej. To z nagród Darwina. A nurkowi na drzewie się Darwin nie należał, bo chyba nie mógł przewidzieć, że go wyłowią. Pech raczej.
A ja dalej czekam na odpowiedź E. w kwestii jej kibla. 😀iabeł:
Działa, a co?  😁
No to wrzucam jeszcze jedną.

Pewien facet jest ubrany całkowicie na czarno. Ma czarne buty, skarpetki, spodnie, sweter, rękawiczki i kominiarkę.Idzie czarną ulicą, na której nie świeci się żadna latarnia. Nie widać też księżyca, a niebo jest zachmurzone. Naprzeciw niego z dużą prędkościąjedzie czarny samochód z wyłączonymi światłami - jednak w jakiś sposób kierowca zobaczył mężczyznę i się zatrzymał. Jak to możliwe?
Facet jest "biały"?
CzarownicaSa,[s]  tak[/s].
edit: właściwie nie ma to znaczenia
Teraz jeszcze raz przeczytałam i też zauważyłam.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się