A ja mam pytanie, bo gram sobie na spokojnie od pewnego czasu. Na razie tylko z losowym przeciwnikiem 🙂 Mam kilka gier zaczętych kilka dni temu i przeciwnik milczy. Wkurza mnie to bo blokuje mi miejsce. Losowo mogę grać tylko z 8 osobami na raz. Kiedy chce się poddać żeby to już zakończyć to tracę punkty. To co mam zrobić?
Wiecie może czy jest coś jak AdBlock na iPhona? Bo kurza mnie to czekanie po każdej rundzie 5 sekund i klikanie, że nie chcę konta premium, które nota bene już mam...
I sprzedam wam sposób na darmowe konto premium 😀 Klikacie nowa gra -> znajdź przeciwnika -> wpisujecie "premium" i szukacie. Po max godzinie macie premium 😉
Mogłam wczoraj grać zamiast się próbować uczyć w nocy, bo Pan pozwolił ściągać ... 💘 💘 💘 Wracam do gry 😀. jak ktoś chętny to zapraszać :P Mi zima też psuje statystyki.. Chyba chce być na 1 miejscu 😀?
Ja się tak nie bawię, tu same studentki i mądre laski, a ja biedna matka z piosenką ze Świnki Peppy w głowie 😁
Czy jak nasze pytanie dostanie się do gry to przychodzi jakieś powiadomienie? 👀 Czy po prostu można na nie trafić? Ile czasu zajmuje "weryfikacja"(o ile jest)? 👀
CzarownicaSa nic się nie martw. Ja nie studiuje, nie czytam książek, filmów za dużo nie oglądam, seriale tylko 3. Historii nie lubię i tak można wymieniać i wymieniać 😁 Nie mam pojęcia kto jest kim we 'Władcy obrączek' 😀 nawet nie wiem ile części, kiedy jaka wyszła. NIC 🥂 I dobrze mi z tym