JARA nie martw się, dałabym Ci lajka :kwiatek:
JARA, oj tam oj tam :*robakt marny twój los! 😉 a tak btw, to jarze o quizwaniu powiedziałam wczoraj. i od wczoraj zdążyła się dorobić korony. pfff edit: GRAJ A NIE TU WYPISUJESZ! 😁 edit2: kabumtsssss 😀
Ja wiem powiem do czego się przyznała Baff 😂 wskazała, że księżyc jest zamieszkały 😂
ha ha ha zaaabaaaawne 🤣 ( tak to jest jak się quizuje w trakcie innych czynności 😎 )
Dlugo sie czeka na premium? 👀
W wyszukiwaniu użytkowników wpisujesz premium do czasu aż nie pojawi Ci się napis "odblokowałes premium". Jeśli od razu Ci nie zaskoczy to wyjdz i wejdź w grę raz jeszcze.
Wyskoczyl dwa razy i nie mam 🙁 Jestem beznadziejna w te gre 😁
Koń belgijski pochodzi z... 😵
CzarownicaSa, poczekaj trochę 😉 mi chyba jakieś 20-30 min minęło, zanim się odblokowało. Też jestem beznadziejna, szczególnie jak gram z Jarą 😁
Kurde, trudne to 😁 Aż wstyd jaki się człowiek głupi okazuje 😜
No, jeden ramis i jedna wygrana. Moglo btc gorzej 😁 A mialam isc spac.. 😵
No właśnie też zaryzykuję bardzo prawdopodobną kompromitację. 😁 Jestem jako Aydindril 🙂
CzarownicaSa, i sromotne bęcki od? 😎
JARA zbiera całą rodzinę i razem quizują! Tato mądry gość, wprawiał się w krzyżówkach 😁
Chyba pora wrócić do szkoły. 😂
baffinka, chcesz znów dostać bęcki? Dawaj no tu!
NIE. Punkty z rankingu mi zabierasz, a już mam ich duuuuużo 😂
Kahlan, niee, w szkole też nie uczą takich rzeczy 😁
No to już nie ma ratunku 😁 Nawet na strzelca zawodowego się nie nadaję, bo z celnością u mnie fatalnie. 😂
Pojecia nie mialam, ze Pluto byl rasowy! 😜
Cała moja klasa w to rąbie na matmie 🤣 ja nie mam neta w komórce, więc tylko kibicuję i podpowiadam 😉
Mnie rozwalają pytania o seriale/filmy i "ciało i dusza" 😵 Totalnie.
CzarownicaSa, a był? 👀 niby jakiej rasy? kim jest kubafid? bo nie wierzę, że nie od nas!
Minka, hahaha u mnie też 😁 ale gorzej jest jak Ci klikają byle co i zawsze jest źle 😉
Bloodhound? Nie znosiłam go, podobnie jak Goofiego.
A ja nie mogę ściągnąć, nie chce się zainstalować cholerstwo...