galoopem, przedstawiłam się, napisałam swój wiek, odniosłam się do ich wymagań (punktualność, pracowitość etc.), napisałam doświadczenia z innych wolontariatów, napisałam dlaczego bym się tam nadawała. Coś w stylu skróconego listu motywacyjnego 😜
szasta, to się nie spotkamy, bo ja na edycję wiosenną się wybieram. Oj tam, matura.. 😁 flygirl, zawsze możesz napisać, że jesteś chętna i już formularz wysłałaś, bo nawet nie wiem jak ta rekrutacja się u nich odbywa 👀 ja potraktowałam ją tak jak cavaliadową.
edit: oups, przechwaliłam chyba. 😡 Zapraszamy szczególnie na wiosenną edycję w maju, gdyż na letnią edycję obecnie prowadzona jest juz lista rezerwowa 🙂
Wiem że to wątek o wolontariacie, ale jesli ktos nie załapałyby sie na nabór na którąś z edycji Baltici, a byłby zainteresowany luzakowaniem na tychże zawodach - proszę walić do mnie na priv 🙂
A ja nic nie mam... Martwię się trochę, może przez moje gapiostwo usunęłam e-maila z potwierdzeniem? W sumie mówicie coś o ankietach, a ja NIC nie dostałam 🙁
Formularz dostałam 2h po wysłaniu e-maila na początku stycznia :/ Wypełniłam, podpisałam odręcznie, zeskanowałam i wysłałam... I od tamtej pory cisza 🤔