Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. VIII (2015)

Hermes ojej.. strasznie mi przykro  😕
O kurde, współczuję bardzo Hermes... 🙁 🙁
Hermes kurde jak przykro...trzymajcie się tam  😕
O nie...
Hermes trzymaj się! 🙁
Szczerze współczuję Tobie Hermes jak i właścicielce. Trzymajcie się! 🙁
Hermes, o boże, straszna wiadomość... Ogromnie współczuję, trzymaj się jakoś!!!!
Jezu, jakie to przykre, serio się przejęłam tym koniem 🙁

A do dziewczyn to już brak słów, żeby się kłócić o takie bzdety w tak poważnej sytuacji 🙁
Hermes, bardzo Wam współczuję...
O rany Hermes bardzo współczuję 🙁
Jeszcze w niedzielę będąc gościnnie w Dragonie go widziałam. Okropna wiadomość. Trzymajcie się.
Hermes, strasznie współczuję i ślę trochę dobrych myśli i wsparcia psychicznego w Waszą stronę. 🙁 :przytul:

(nagle poczułam ogromną potrzebę pojechania do swojego konia i przytulenia go... 🙁)
mój koń co prawda z kliniki wrócił, ale tak jak siedzę i czytam to wszystkie wspomnienia ożyły, siedzę i beczę znowu... 🙁 okropne przeżycia, tego nie da się opisać słowami. Tym bardziej współczuję Hermes i właścicielce. Masakra z tymi końmi 🙁
Strasznie, strasznie współczuję... Jejku, ile koni już to cholerstwo zabrało... Siedzę i chlipię. Trzymajcie się!
Hermes wiem, że czego się nie powie jest poprostu ch***. Mimo wszystko trzymaj się, jesteśmy z Tobą!
Myślałam o Tobie Hermes całą noc. Strasznie bolał mnie brzuch i nie mogłam spać. Jak weszłam na kącik i zobaczyłam, że aż dwie strony się doprodukowały, to już wiedziałam, że to nic dobrego (i believe i can fly - brak mi słów). W dobrych sprawach aż tyle postów nie powstaje niestety 🙁 bardzo Ci współczuję i przekaż proszę też wyrazy współczucia właścicielce.

Rok temu w lutym w zasadzie "na rękach" umierał mi koń przyjaciółki. Ciężko wracać do tego myślami. Taka straszna bezsilność na ogrom cierpienia niemego zwierzaka... 🙁
Hermes Bardzo współczuję, trzymaj się!
Hermes, bardzo mi przykro.. 😕 wspierajcie się wzajemnie z właścicielką
Hermes Okropne wieści, wyrazy współczucia dla Ciebie i właścicielki.
Hermes, strasznie mi przykro 🙁 Trzymajcie się
Hermes strasznie mi przykro 🙁 mialam nadzieję, ze sie uda....Trzymajcie się dziewczyny  😕
Hermes wiem, że te wszystkie posty, które zostały tutaj napisane w niczym nie pomogą i nie poprawią twojego samopoczucia, bardzo współczuję. Sama żegnałam swoją ukochaną klacz niecały rok temu i w takiej sytuacji nie ma najmniejszego znaczenia, kto jest właścicielem konia na papierku bo utrata przyjaciela boli tak samo, niezależnie od tego kto widnieje w paszporcie.
Hermes beznadziejnie... Ogromne wyrazy współczucia, teraz nieważne, kto był faktycznym właścicielem konia...
Hermes, bardzo mi przykro, trzymajcie sie... 🙁
Hermes bardzo, bardzo mi przykro 🙁
i believe i can fly, żal.pl. Ciekawe czemu nie poruszyłaś tego tematu przy jakiejkolwiek innej okazji - bo teraz łatwiej było Hermes doje*ać? 🤔wirek:
Hermes, wszyscy w tym wątku wyobrażają sobie, jak niesłychanie musi cię boleć strata 🙁 Jeśli dopadną cię jakieś bardzo bolesne smutki, to od razu tutaj wpadaj, my cię pocieszymy i przytulimy (co prawda wirtualnie, ale zawsze coś 😉)
[']['][']

🙁
Ojej 🙁 Wczoraj po twoich wpisach myślałam, ze już będzie wszystko dobrze 🙁
Współczuję i trzymaj się, Hermes!
Hermes wracając dziś ze szkoły cały czas myślałam co z Warkiem... Ogromne wyrazy współczucia  :przytul: Trzymaj się jesteśmy z Tobą.
Hermes, szczerze współczuję przeżyć i straty. Trzymajcie się..
Hermes, współczuję baardzo... 🙁
Co do dyskusji to  😵 😵 😵
Hermes, strasznie przykra wiadomość 🙁 Trzymaj się dzielnie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się