lusia722 kompletnie nie mam czasu 🙁 Parkurmasterzy co konkurs chcą zmieniać parkur i musze go układać. Plus Twoi to głównie na Arenie A startują, a ja w rogu na arenie B siedzę 😉
MiLLi, koń koniem, ale jakie niebo cudne 😉 amazonka*, słodziaczek. Piękny maluch, tfu tfu. Sonkowa, faktycznie piękne fotki. A jak poszło? brzezinka, dzięki! A co u Twojej córci i kucynki? smartini, o ja, rewelacja! lusia722, gratki dla ekipy 🙂
anai, wyglądacie FENOMENALNIE, uwielbiam patrzeć na wasz duet 😍 wera5510, super wyszło 🙂 amazonka*, aaaa! Boski maluch 🍴
a my mamy kilka wspólnych zdjęć w końcu, no i dalej się kurujemy. Laser niestety wciąż kulawy w kłusie, ale za to przeszczęśliwy, bo całe dnie spędza na łąkach.
anai dwa pierwsze dni na zero. Trzeciego niestety dopadło nas zmęczenie... 🙁 Najpierw głupie "wyłamanie" z mojej nieuwagi a później zahaczył tyłami. Czułam, że ledwo idzie. Niestety, ale kondycji sobie sam na padoku nie wyrobi.. Ale jestem naprawdę bardzo zadowolona. Pierwsze zawody od listopada, zero kombinowania (no prawie 🤣 ) i ratował mnie jak się tylko dało. 😜 A trener powiedział, że w trzecim dniu pomimo punktów karnych to zdecydowanie nasz najlepszy przejazd. Przemyślany, koń dał się prowadzić, rozbiłam coś więcej niż tylko skręcałam. 🤣