anai - to P jedziecie teraz 14-15.03. czy 21-22? 🙂 Dzięki, staramy się (w zasadzie to ja się muszę bardziej starać, bo jak widać koniowi wychodzi ok :P ).
lusia722, kurza twarz, ja to mam wszędzie daleko, 👿 piękne to nasze podkarpacie i lubię tu żyć, ale jeździecko to takie zadupie, że szkoda gadać... 😵
HAHAHA! A ja kurcze popylam na podkarpacie 500km z Torunia z koniem żeby potrenować i postartować 🙄 Lusia, cudo *_* specjalny padoczek z trawką widzę, co by miał mniejsze szanse na uwalenie się? Zazdroszczę ciepłej myjki, mojemu palomino by się przydała... On jak koń wygląda tylko w sezonie, jak jest płukany co jazdę i kąpany raz w tygodniu, czasem częściej 😵
anai tylko jak błoto to można się zapłakać. Normalnie szczota do grzywy 😉 plus jest taki ze aby podał nogę wystarczy za kłaki pociągnąć lub przy braku zajęć i tam warkocze zrobić. Za to warkoczyki z grzywy....prawie godzina.
smartini, piękny jest! Zairka, a kiedy termin? agunia_aramis, wow, warkocze na szczotach! I grzywunia też niczego sobie 😀 Cudo! monia, ile lat ma teraz młody?
[quote author=brzezinka link=topic=96725.msg2311114#msg2311114 date=1425992447] lusia722, kurza twarz, ja to mam wszędzie daleko, 👿 piękne to nasze podkarpacie i lubię tu żyć, ale jeździecko to takie zadupie, że szkoda gadać... 😵
HAHAHA! A ja kurcze popylam na podkarpacie 500km z Torunia z koniem żeby potrenować i postartować 🙄 [/quote]
smartini, rozumiem, że na Janiowe się wybierasz, fajne miejsce. 🙂 Mój mąż to wielki fan westu i kultury dzikiego zachodu. Mamy nawet na stajni kompletny rząd westowy, który mimo tego, że obecnie nie używany bo mąż z powodu kontuzji kręgosłupa rzadko na konia wsiada, regularnie jest czyszczony, wietrzony i dba o niego jak o swoje rewolwery. 🤣 Kiedyś jeździliśmy dużo na zawody do RR i Alexa Jarmuły. Mnie nie udało mu się do westu przekonać ale lubię sobie popatrzeć, szczególnie na reiningowe zawody. 😀
anai, dziękuję 😉 brzezinka, dokładnie. Od jakiś 5ciu lat tam jeżdżę 🙄 nawet zdążyłam się pogodzić z kilometrami, zaprzyjaźnić z busami i pociągami oraz nocnym wracaniem do wawy na uczelnię, jak koń stoi w treningu 😉
anai 17 kwietnia 😅 korysindex4 tak pokryta jest Can-Can S i maluch raczej będzie na sprzedaż bo kupiłam pakiet 3 in 2, ale na utrzymanie 4 koni sobie nie pozwole 😉
monia, rocznikowo 5, ale ze względu na wcześniejszy sposób użytkowania jest jak jest: fizycznie ogarnięty, we łbie pstro. korysindex4, to zależy do czego 🙂 Na pewno nie do ruchu w przód 🙂 - to ma z natury.
faith, kobyła dba, żebyś się nie nudziła 😉 brzezinka, widać że maluch jeszcze, niesforny przy robocie! smartini, podziwiam Cię naprawdę! Ja obecnie dojeżdżam z Cz-wy do Kędzierzyna-Koźla do mojej trenerki i przyznam, że chociaż mam 200km to czasem ciężko mi to przychodzi 😉 500 najzwyczajniej by mi się nie chciało. Nie masz czegoś bliżej, co spełniało by Twoje oczekiwania?
monia, powiedziałabym, że Twój młody to nawet bardzo fajny jest! (i dzięki, zaczynam się zastanawiać, kiedy zacznę się stresować tą P 😉) faith, świetne zdjęcia, mnie urzekło pierwsze. Widzę, że ona też taka dokładna w pokryciu się od chrap po ogon piachem 😉
Dostałam dziś jeszcze kilka fotek z ostatnich zawodów 🙂