Haffek o rety rety! To serio kolor mojego życia, przepiękny. 😍 Super wygląda na twoim maluchu. kidczekaj apricot i cooper bardzo w moim guście, świetnie leżą na Libii. 💘 harja bardzo fajny ten smaragd green, pasowałby mi na zawody. Chociaż nie wiem czy na gniadej robiłby takie wrażenie jak na siwym! 😎 Tak jak wcześniej wspomniałaś pewnie znowu obudzę się jak już nie będzie go w sklepach, tak jak z iceblue było. 🙄
Moona, nie mogę się z tym nie zgodzić 😉 :kwiatek: Libeerte, dzięki! 🙂 srokate, wg mnie gniademu też w nim bardzo ładnie. Zarzuciłam na chwilę go na gniadka znajomej, wyglądało bardzo ładnie 🙂 Haffek, dziękuję 🙂 Livia, też pozostanę fanką niebieskości, ale ten odcień zieleni bardzo do mnie przemówił 😉 huzarova, raz się żyje 😁
Harja no wiesz co... Jak zobaczyłam tego smaragd green na Cavaliadzie to się z niego wyleczyłam a teraz przez Twoje zdjęcie się zastanawiam, czy to nie była kwestia światła w korytarzu... 😉
a ja szukam zdjęcia smaragdgreena na karym :P gdyby komuś się rzucilo w oczy będę wdzięczna za podlinkowanie 🙂 tymczasem mój Electro Black w eurostarze basil 🙂
anai,kittajka, dzięki dziewczyny :kwiatek: kittajka, na Malawii nie ma chyba rzeczy, która wyglądałaby źle 🙂 super! Libella, mogła być kwestia światła 😁 jest naprawdę bardzo ładny, wcale nie smutny, ale też nie oczodajny. Idealny taki 😉 Dwie strony wcześniej Q. wstawiała zdjęcia na gniadym. Zaręczam, że na żywo na tej maści też wygląda dobrze, ale zdjęć nie mam :-P Precelek, wyglądacie mega, obydwoje pod kolor 🙂
lalasatan, Lejcik cudnie wygląda! kidczekaj, bardzo ładnie w navy-royal i taupe-winterred 🙂 Precelek, uroczy ten kary, genialnie się prezentujecie w basilu! harja, Kubuś jak zwykle szałowo :P
Libella, mogła być kwestia światła 😁 jest naprawdę bardzo ładny, wcale nie smutny, ale też nie oczodajny. Idealny taki 😉 Dwie strony wcześniej Q. wstawiała zdjęcia na gniadym. Zaręczam, że na żywo na tej maści też wygląda dobrze, ale zdjęć nie mam :-P
No dobra, zajrzałam tam i wraca mi faza na ten czaprak... Także teraz pozostaje mi tylko odkuć się po ostatnich szmatowych zakupach i liczyć, że jeszcze go wtedy dostanę 😁
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=96724.msg2320643#msg2320643 date=1427095396] srokate do wczoraj było -30% na wszystko zielone w końskim świecie, więc skorzystałam 😉 Powinno dojść na dniach [/quote]
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=96724.msg2320671#msg2320671 date=1427099002] nie zaglądasz do wątku o promocjach? Pisałam tam o tej promocji 😉 [/quote]
Oj zaglądam, tylko jakoś ostatnie 3 dni mnie tam nie było, co za pech. 😕 😤
Nocte, dzięki :kwiatek: Ładny polopad na Hamlecie, ale jaką minę zrobił! 🤣 Libella, lepiej się wcześniej zaopatrzyć w miarę możliwości, bo poźniej będziesz latać jak ja za Iceblue, którego już nigdzie nie ma 😁 Burza, dziękujemy 🙂 🙂 gabb., zdecydowanie zyskuje, to naprawdę fajny kolor. Nie lubiłam na Suchym zieleni, bardzo od niej stroniłam, ale ten odcień się wstrzelił idealnie, więc chyba zostanie na dłużej 🙂 Dziękuję :kwiatek: huzarova, super wygląda!
Harja w ostatnim czasie popełniłam tyle szmat, że niestety - szmaragd musi poczekać 😉 Za to czeka już na mnie Nici Burgund i mam podejrzenia, że teraz to będzie moja szmata nr 1 😀iabeł:
Livia, harja, dziękujemy! :kwiatek: Niestety zrobienie mu jakiegokolwiek zdjęcia w terenie graniczy z niemożliwością, ja krok do tyłu, on za mną 😵 A próby zjedzenia komórki to inna sprawa :P
huzarova bardzo ładnie 🙂
Oglądał już ktoś na żywo pomarańczowego cottona z najnowszej kolekcji Eskadrona? Bardzo różni się od mango?