harja, i bardzo dobrze 😀 A ciągoty do klasycznych szmatek są niestety nieuleczalne - ale mam mocne postanowienie wyprzedawania swoich po kolei 🙂 W końcu przy westówce te chude czapraczki i tak mi się nie przydadzą 😁
harja, pięknie w czerwonym! A skoro możecie mieć motylka na zadzie to i kropki by przeszły 😉
U nas dzisiaj kompletnie nie było warunków do robienia zdjęć, chmury tak pędziły że co sekundę robiło się a to jasno, a to ciemno, aparat wariował a Łoś się kręcił, więc mam tylko takeigo poglądowego aprikota, niestety z ochraniaczami. Zazwyczaj zakładam do niego czekoladowe owijki, ale kuszą mnie berry - co myślicie? :kwiatek:
Orzeszkowa, york chyba ma kolor owijek dopasowany do apricota, jeśli takie też bierzesz pod uwagę 😉 a poza tym - kocham ten czaprak, pięknie na Twoim wygląda :kwiatek:
Potrzebuję pomocy, sama pomagam znajomej 😁 Chcę ona kupić sobie ochraniacze i pod kolor chciałaby czaprak lecz ten do kompletu York Milto się nie sprawdza ( posiada taki czerwony ) więc chciałaby aby nie był by to on tylko jakiś inny ale pod kolor, może ktoś pomoże coś dobrać? Najlepiej w dobrej cenie 🤣
Nie wiem czy mogę ale... Ile mogłabym wziąć za kantar navy geen z 2010 roku? Stan idealny, jak nówka, bez metki 😉 Eskadron COB? Dziękuję z góry za pomoc, a może ktoś go chce?
kto mi powie, jak to jest z tymi kolekcjami jarpolu? jest wyprzedaż kolekcji jak w eskadronie, czy zostają do ostatnich sztuk w tej samej cenie? :kwiatek: jeszcze nie kupowałam jarpoli, a zwiastun tegorocznej wiosennej kolekcji zdecydowanie wygrał z Eskadronem, więc chciałam się przygotować 😀
Livia, no, tak, już widzę, jak sprzedajesz większość rzeczy ze swojej uzbieranej latami kolekcji! 😀 No, ale życzę silnej woli! 😀 Orzeszkowa, dziękuję :kwiatek: No, ten motylek to tak spontanicznie wydziergałam... A później żałowałam :-P Nie lubię apricota, ale musze przyznać, że na tym koniu prezentuje się przyzwoicie! A wg mnie mało któremu ten kolor pasuje 🙂 xxagaxx, merci :kwiatek: szasta, czasami w Jarpolu też są fajne wyprzedaże 🙂
Precelek obawiam sie tej lamowki, ona jednak w braz nieco wpada, nie wiem czy mi sie nie bedzie gryzla z siwymi jablkami 🤔 jakos nie jestme przekonana do brazow na siwych w ogole.