dziewczyny, przepraszam namieszałam. Właśnie dostałam robocze szkice, że jednak coś nowego pojawi się zimą w euro starze (nową-przyszłą kolekcję zimową oglądałam w pt i nie było nic nowego) będzie 6 nowych maxów, 5 stripe-inów 🙂 😅
harja super mu w czerwieni, każda szmatka na nim świetna! On jest przeeeeboski! 😍 a w blassgrunie Was nie widziałam, więc dla mnie ZAWSZE wygląda przepięknie! ... no to się nasłodziłam 😁 pamiętaj - jak Suchy zaginie to znaczy, że jest w Kołobrzegu! 😁 Livia rety jakie to nici słodziutkie! Derka wygrywa wszystko, widziałam na żywo - obłęd! 😍
re-votowicze ratujcie, bo nie mogę spać 😲 szukam czapraka (CHYBA) eskadrona szarego a'la jeans, pasującego do stylu tej derki Kiedyś miałam go w ręku i teraz nie mogę go znaleźć 😕
Livia, świetne kropy! Ze zdjęcia na zdjęcie co raz bardziej mi się jednak widzą 😉 srokate, dzięki, będę pamiętać 😁 moneczka, może grey melange? KLIK edit.zmiana na link
harja, dziękuję! Kubie w kropkach byłoby super, szczególnie w bordowych 🙂 (Swoją drogą, ile się nałaziłam dzisiaj za miejscem na foty, albo mega błoto, albo słońce nie tak pada, albo kiepskie tło, a jeszcze wcześniej kombinowałam, jak zrobić fotkę czapraka bez targania siodła do stajni, bo w stajni mam teraz tylko westówkę :wysmiewa🙂.
Livia, haha, teraz każdy się będzie głowił, jak ulepszyć swoje zdjęcia, żeby pasowały do galerii 😁 my w kropki nie pójdziemy jednak, ale kto wie, czy by nie podpasowało 😉 Pewnie wyglądałby jak kucyk, masz szczęście, ze Sanderowi to nie grozi 😀 Widzę, że niby tutaj west, a do klasycznych szmatek ciągnie 😁 moneczka, o właśnie, tak jak pisze Livia - moze też chodzić o cottona 🙂