Moje szaleństwo stulecia (bo całe życie stypa), podpatrzone u harji, zamówione drżącą ręką. Wrzucam na wypadek, gdyby ktoś się zastanawiał nad gwiazdkami dla nie-siwka 😀iabeł:
harja, xymena, dziękujemy :kwiatek: Naturalsi, na karym pięknie też będzie wyglądała wersja niebieska 🙂 Tak, podszyty polarem. http://cavezza.pl/index.php
W razie czego będę wdzięczna, chciałabym zobaczyć jak leży pod siodłem. I jak myślicie, który kolor z nich wybrać dla gniadego konia z brązowym sprzętem?
Ja z nowej kolekcji chyba jedynie na łezkę zieloną się skuszę, trochę zbyt mocne kolory jak na mój gust .. protoniasta, w banana pięknie! Chyba Wasz najlepszy komplet 💘, a apricot wygląda na tej przeróbce raczej jak nougat 😁 lalasatan, chyba po raz pierwszy mi się ten czaprak podoba na koniu, super!
harja, to jest classic sports? A buuu, mydło i powidło, w dodatku z zielonym, a fe! 🙁 Chociaz ten granat/czarny z pomarańczową lamówką deko zyskuje, się zobaczy live.
I dlaczego kolejna kolekcja i kolejny wściekły różowy?! Leo, why?
jmonikaaa, wg mnie granat z pomarańczową lamówką 🙂 protoniasta, odpuścić! Whisky, haha, cieszę się, że kolejne osoby przekonują się do Cavezzy, bo ich kantary są naprawdę cudowne, ja jestem zadowolona i na pewno będę jeszcze u nich zamawiać 🙂 Moon, tak, to classic sports. No, dla ludzi, którzy wolą stypy faktycznie niewiele się tu znajdzie 🙁 Róż widocznie jest na topie 😉