Potrzebuję szybkiej porady.Mam ochotę kupić sobie komplet do tyrania na treningach i zastanawiam się nad- makową czerwienią,granatem,pastelową żółcią.I zupełnie nie wiem,który brać-koń jest jasnogniady,jak masa krówkowa 😉
stówka,ja miałam ten komplet,sprzedałam 😁 jednak weź pod uwagę że te czapraki średnio układają się pod siodłem-tzn. mój bardzo się "obciągał" i ślizgał
Oczywiście,poszła baba do sklepu po spodnie a wróciła z sukienką i butami... Kupiłam śliwkowy komplet,zawsze chciałam wytestować na swoim ten kolor,on jest biszkoptowo karmelowy ogolony,liczę na szał 😎
Stówka tylko ten model kijowo uklada sie pod siodlem, zawija sie rog z herbem wiem bo Mam 3 takie czapraki i wiecej leza w szafie niz uzywam, a trzymam tylko dlatego ze sa piekne 😁
Tulipan mam ten sam problem 😉 ktory granat wzielas? Big square?
Jest taka osoba która zrobi ci za 40 zł, może będą pasowały 😉 To jest ta śliska bawełna? Zamówiłam u niej Czaprak, derkę oraz owijki, czekam na zdjęcia, i nie mogę się doczekać 😁 Napisz na priv, podam ci jej fanpage 😉 Chyba że mogę tu?
Pilnie poszukuję sklepu gdzie jest pad Big square capri z CS 2014... Ma ktoś taki znany i lubiany sklep... Szukam VS, są same DL... Do tego derkę 145...
Dramuta12 ślicznie ten kolor na gniadym wygląda 🙂 harja myślałam ze ta oberżyna jest ciemniejsza, ale siwemu bardzo ładnie w niej. Zeauve to mango to zdecydowanie mój kolor 🙂