Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

DressageLife, przypomnij  mi proszę,  gdzie  można  zamówić  rzeczy  sygnowane  przez  HL? Kiedyś  gdzieś  mi wpadły  w oko,  ale nie mogę  sobie  przypomnieć.

Właśnie szukam linku,były na spodze i potem dostępne w sklepie w GB.Znajdę to wrzucę,szkoda że sam czaprak ponad 100 euro,ale za to piękny i elegancki

edit: mam,to jest na stronie loesdau 🙂 www.loesdau.de
wątek zamknięty
palemka, aaa, to ten! Bardzo elegancki!
Zeave, pięknie twojemu koniowi. Idealny kolor na ciemne konie 🙂
wątek zamknięty
DressageLife,  to te czapraki?
Serio wycenili zwykły, cienki bawełniaczek na ponad 4stówy?  😲
Nie no... nie jest zwykły, bo ma haft  😉
wątek zamknięty
A mi przyszły owijki i kantar platinum  😍 pominę fakt że kantar miał być nowy a jest mocno zniszczony...  😤
wątek zamknięty
Puma,zajrzyj na Loesdau.To nie jest haft,tylko swarovski
wątek zamknięty
Sonatka w kantarze coffe z kolekcji coffe-berry-apricot (2011) i nici stars 2013  💘.
wątek zamknięty

Nici smurf  😅
wątek zamknięty
wątek zamknięty
tulipan właśnie miałam podlinkować  😀 mam czaprak tej firmy, no w sumie fajny ale jednak nie za tą kasę....
wątek zamknięty
Też się przymierzałam bo lubię takie cienkie bawełniaki, ale za bardzo by kieszeń bolała  😉
wątek zamknięty
No,449 zł plus 189 za owijki,ponad 600 zł-waham się,bo z drugiej strony zastanawiam się nad kompletem BR Pro Max croco czarnymi,bo mam takie oficerki (croco lakierowane)-i czarnym czaprakiem do tego.Z jednej strony stonowane,a z drugiej-czarny lakier,który uwielbiam i nieco blingu jest 😉
wątek zamknięty
tulipan Ty masz kilka własnych perełek  😉 ale dla Ciebie to chyba eskardon platinum  🤣
wątek zamknięty
Nowa kolekcja eskadrona totalnie mi się nie podoba,  jedynie ładny jest zielony big square o ile to będzie butelkowa zieleń. Z eurostara bardzo podoba mi się ten błękit..  🙂 a anky szkoda gadać,  odgrzewane kotlety..

Za to dziś do mnie przyszedł polopad marone, jest obłędny.  💘
wątek zamknięty
Ja zamówiłam zestaw derka Czaprak i owijki za 245 zł
Można wybrać kolory sznurki materiał, super, zrobię zdjęcia jak dojdzie, dodam że to granat z burgundy, bo mam Eskadrona kantar do kompletu 😉
wątek zamknięty
Kiedy będą wyprzedawać kolekcję next generation ?? NA razie widze przeceny na classic tylko ?
wątek zamknięty
Klami, w Końskim Świecie była wyprz.
wątek zamknięty
Widziałam, ale po przeszukaniu sklepów to co chcę w naszym rozmiarze (XXL) znalazłam tylko w equishopie. I tak sie zastanawiam kiedy pilnować przecen, czy też przebolec i kliknąć bez przeceny.
wątek zamknięty
Dzisiejsza w big square hibiscus i brązowe owijki eskadrona  :kwiatek:
Jak myślicie zainwestować w nici burgund/anthra, bs navy czy bicolor navy?  🙄
wątek zamknięty
Klami a czego szukasz?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, maziastej zielonej derki XXL. Takiej: http://konik.com.pl/derka-polarowa-eskadron-brush-next-generation-2014-dark-lime
Plus czaprak taki:
Czaprak nie problem, w wielu sklepach są, ale derki tak dużej nihuhu.
wątek zamknięty
http://sprzetjezdziecki.com.pl/ tutaj jeszcze xxl, ale niestety bez promocji 🙁 W ogóle nie ma chyba jeszcze promocji na NG w większości sklepów
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, dlatego pytałam czy może ktoś kojarzy kiedy powinny byc przecenione NG.  😉
wątek zamknięty
paulla101, pięknie 🙂 wg mnie albo nici burgund, albo navy.

A ode mnie dzisiejszy Suchoklates (błotnonogi, no cóż...) w Caballowej oberżynie 🙂
wątek zamknięty
harja super!  😍
wątek zamknięty
harja, pięknie się chłopak prezentuje.
wątek zamknięty
harja, piękny kolor!

Aramis w cottonie capri i brillancie apricot 🙂

wątek zamknięty
huzarova Capri mega! 😍
wątek zamknięty
Klami W pasi-koniku jest promocja zimowa, może jest coś, czego szukasz.
wątek zamknięty
Jakby ktoś jeszcze był zainteresowany to jest kantar z decathlonu na promocji http://www.decathlon.pl/zestaw-kantar-vintage-brzowy-id_8300783.html
wątek zamknięty
paulla101, Cobrinha, huzarova, dzięki dziewczyny 🙂 Ogólnie ten kolor jest obłędny, nie mówiąc już o wykonaniu... 🙂
huzarova, w capri prześwietnie!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.