Jeśli to 'Classic Sports' to lipa, bo serio prstrokacizna, mydło i powidło. W dodatku szczerze nienawidze połączenia granatu z zielonym jakimkolwiek. Mój portfel odetchnął, chociaż... Może Next Generation albo Nici będzie bardziej stonowane do mej stypowej kolekcji? 😀iabeł:
Nowy Eskardon rozczarowuje.... Zieleń dopiero była- ciut jaśniejsza, granat jest ciąąąąągle, pomarańcz w ng dopiero co, ten róż natychmiast po magenta i niciakach??? no a biały to biały 😕 tak czekałam, a tu takie rozczarowanie 😕
Cholera jasna,czy kiedyś doczekam się kolekcji w stonowanych,klasycznych barwach-na przykład bardzo bym chciała szarości z pomarańczą. A tu takie coś ze straganu.
Miałam tego melange,szału dla mnie nie zrobił-szczególnie owijki jakościowo.Ja bardzo czekam na nowego euro-stara,może będzie coś takiego pięknego,jak kolekcja badge.Szukam zestawów na zawody,to znaczy po prostu nie wypada mi się na treningu na CDI czy zagranicą pokazać w takim odpuście,jak ten nowy eskadron...a badge zasadniczo nie do kupienia 😕
Powiem Wam , że nowy ES na lato będzie na prawdę ładny i oryginalny 🙂 W linku protoniastej nie ma nawet połowy czapraków i kolorów , niektóre wyglądają fajnie (szczególnie te z "łezką"😉 , ale cena nie powala jak to z ES bywa 😉 A Eskadron będzie taki jak na zdjęciu 🙂
Przyszła paczuszka z Gln z derka eskadron nici z promocji. Cudowna 😍
Moja też 😍
edit. dziewczyny - co do eskadrona - zwróćcie uwagę jak mocno jest przekłamane kolorystycznie tło na zdjęciu (pagórki i niebo) zdjęcie bylo zrobione na źle skalibrowanym monitorze i efekt jest troche przegięty 😉
paulla101, w winterredzie i brillancie mega! Chociaż w fuksji też dobrze, najmniej mi się podoba w kiwi 🙂
Jeśli to rzeczywiście nowy eskadron, to w sumie podobają mi się cottony zielony(o ile faktycznie będzie taki ciemny) i różowy z daleka też jako tako 😉 Powtórka z rozrywki, ale nie jest najgorzej. Kto nie zdążył kupić Mango będzie miał drugą szansę :-P Eskadron ostatnimi czasy jest bardzo przewidywalny 😉 Chociaż za jakąś ceglaną lub krwistą czerwień, ewentualnie coś podobnego do atlantic green lub jeans np. w cottonach bym się nie obraziła... 😉 Ogólnie chyba jakiegoś wielkiego parcia na kupno mieć nie będę - ale pewnie wszystko wyjdzie "w praniu", jak zobaczę zdjęcia w zbliżeniu lub elementy kolekcji na żywo 😉 Może w NG będzie coś ciekawego.
Za to przyszedł mój Caball 😍 Żadnych zastrzeżeń, jak zawsze 😍
Anky zawsze taka sama 😁. A eskadrona chyba nieudolnie próbowali powtórzyć navy-green... Nic już nie będzie tak ładne jak dawne kolekcje. Przynajmniej nie żałuję, że nie potrzebuję już szmatek.
ja zainwestuję już tę kupę pieniędzy w granatowy komplet Helen Langehanenberg albo w custom equiline,nic nie robi dla mnie takiego szału,a na zawody wypadałoby mieć stonowany,ale świetnej jakości z pięknymi wykończeniami komplet,a nie eskadronową żarówę rodem z kolorowanki dziecka 🙁
http://re-volta.pl/galeria/foto/131294 harja- to jest ten najjaśniejszy niebieski z katalogu. Na żywo jest troszkę jaśniejszy niż na moim zdjęciu. Na pewno nie jest to błękit. Ale kolorek super, tylko marne zdjęcie trochę.