Fokusowa, harja, znam ten ból, jak nie można jeździć to się siedzi i zamawia różne rzeczy... Mam w domu cottona capri oraz niciaka popcorn nówki sztuki z metkami, udało mi się też w końcu dorwać nauszniki magenta na przecenie, teraz poszukuję owijek do kilku kolorów, nowe ochraniacze też by się na wiosnę przydały... 😡 Tak, nie siedziałam na koniu od października więc miałam sporo czasu na zakupy...
Ja za to powinnam część szmat wymienić bo już zużyte mocno. A jak w końcu usiądę i coś tam wybiorę to zaraz stwierdzam, że w sumie obecne nie są takie najgorsze 😁
harja, prawda, jak się siedzi w domu to jakoś tak łatwiej znajdować różne "potrzebne" rzeczy. Chociaż mnie spędzanie większości czasu jednak poza domem w ogóle nie pomaga 😵
Zeave, czekam na zdjęcia, Mango powinno na karej bardzo fajnie wyglądać 🙂
Livia to chyba kwestia odzwyczajenia. No i spłukuję się na jedzeniu i treningach 😉 A w sezonie startowym to już zupełnie nie czas na szmato zakupy 🙂 Ostatnio chciałam kupić coś czarnego, pad, albo potnik. No i nic mi się nie spodobało 😁
tulipan skąd ja to znam! Teraz nic nie robię, siedzę na drugim końcu świata to owszem, piękne rzeczy, zakupy. Jak tylko wracam, zaczyna się sezon startowy i trzeba wydać na ten weekend z zawodami tyle kasy - to nagle cały sprzęt wydaje się jeszcze w bardzo dobrej kondycji 😁
emptyline wydaje mi się, że nie ma jednak naklejek, bo ostatnio też dostałam paczkę z nóweczką ze sklepu bez naklejki, a przy drugim zamówieniu spytałam o nie i dowiedziałam się, że nie mają żadnych 🙁
Ja przed sporymi zakupami nowych niciaków ochoczo podzieliłam się maskotkami, więc moje rozczarowanie ich brakiem w nowych kolekcjach było wyjątkowo przykre 😤
Ja też byłam mega rozczarowana brakiem maskotek w Niciakach w tym roku! Tyle to kosztuje, a nawet breloczki i naklejki pozabierali 😵 Dobrze, że mam jeszcze kilka z poprzednich kolekcji (też sporo porozdawałam)...
Hmm, ciężko ocenić, to nie żadna kolorowanka? Generalnie nie moja bajka (zieleń, blee! 🙄 ) ale połączenie pomarańcz (? Beż, karmel?) - granat już jest całkiem not bad... 😁
Aż mi ciężko uwierzyć, że aż taką pstrokaciznę by zrobili... Ale jeśli tak, to faktycznie, nic pewnie nie kupimy. Chociaż zieleń wydaje się być ładna, mimo wszystko.