harja najlepszy kolor dla siwego 😀 kitty co za kolekcja i ta paka *-* w sumie to nie paka to garderoba ! XD anai świetnie siwy w tej derze 😀 emptyline śliczny ten kantarek 🙂 Burza w dzień jeszcze większy szał *u* flisteam cóż to za szmatoholizm ;o faith ale świetny kolor 😀 Ile siwe ma w kłębie ? :O Bo na tym drugim zdjęciu jakoś mały wyszedł :/ ikarina fajny taki klasyczny 🙂
Nie pozwolę faith sprzedać tego zestawu, o to się nie martwcie 😁. Manti zbyt dobrze w nim wygląda 😍. Precelek jak to jest, że co na niego nie założysz, to on wygląda jak milion dolców? 😵
Patrycja10822 siwulec plci zenskiej, ma ze 152cm 😎 to arabian jest, choc malo widac 😀 Burza Olympia Blue, strrrrasznie mi sie spodobal 😀 Livia bede chomikowac 😁
Dzieki wam w ogole ze poradzilyscie mi taki kolor!😀
xymena :kwiatek: nie będę mu lepiej powtarzać bo on chłonie jak gąbka i jeszcze wpadnie w jakiś narcyzm hahaha 🙂 kitty kropki to dobry pomysł na każdą maść 😁 Equihorse kupuj, kupuj póki jeszcze są w sklepie 🙂 piękny ten hazelowy zestaw Moon dokładnie, czarność w kropki 😁 flisteam kupuj koniecznie 🙂 emptyline :kwiatek:
Na razie dotarły kropki, ale przez Precla domówię owijki 🙄 😵 a na wyprzedaży jeszcze bordową derkę planuje 😉 a w tym tygodniu powinno jeszcze dotrzeć coś z klasycznej kolekcji 😜
Ja właśnie stwierdziłam, że zakup drugiego konia w innym kolorze niż obecny, to był absolutny strzał w kolano 🤬 teraz każdy kolor na któregoś pasuje 😵 😵 😵
Ale zazdroszczę Wam tych Niciaków, gdyby nie to, że zbieram na siodło już dawno bym pewnie całość wydała na kilka czapraczków. Naprawdę świetna kolekcja.
faith Siwy w tym odcieniu niebieskiego, dla mnie bomba wygląda mega. Precelek zakochałam się 💘
Nasturcja-Renata, jeszcze go nie mam, ale już niedługo powinien przyjść razem z owijami! Ostatnio już szukałam miejsca na fotę w stajni, także ten tego, na pewno będzie zdjęcie jak tylko dotrze przesyłka. 🙂 Co prawda to taki kolor, który się raczej nie podoba, ale nie mogłam się powstrzymać. Przynajmniej jest szansa, że nie będzie 5-ego dubla w stajni w tym kolorze. 🙂
Precelek, ślicznie 🙂 Jakby zrobili taką burgundową, to już w ogóle by było bosko 🙂 Equihorse, fajna ta derka, chociaż Hazel jako kolor nigdy do mnie nie przemawiał 😉
Zairka, superowe! Sama się nad owijkami w kropki zastanawiam, jedyne co mogę teraz brać z klasyki to derki, kantary i owijki 😁
Zairka, starsznie za mna chodza te kropki... chyba się skuszę 🙇 Nocte, Moon, zakochalam się w nim od pierwszego wejrzenia 💘 srokate dziękuję :kwiatek: Moona, dziękuję i przynzaję rację! :kwiatek: Livia, dziękuję :kwiatek: protoniasta, :kwiatek: kitty, fajna, ale zbyt kolorowa jak dla mnie kolekcja. :P Zazdroszcze takiej ogormnej, RÓŻOWEJ paki 💃
A my dzisiaj wpadniemy z cottonem sahara, albo brillantem lightnougat.. zobacze na co mnie ewezmie ochota 😀
😎 Wiem, że to nie ten dział, ale polar kropkowy jest wlaśnie przeceniony w GNL - M-ka będzie za duża na koninkę noszącą 135 co?? - mam tylko jedną derkę eskadrona i w 135 się topi.......................
zoyabea, Eskadron moim zdaniem ma dość normalne rozmiary, mój nosi 155 i Eskadrony w tym rozmiarze są ok. Inna sprawa, że w derce 145 nie dopięłabym go na klacie 🙂
Livia - mam derkę przeciwdeszczową - treningową i M jest dużo za duża na koninkę 135 - na chłopaka 145 jest idealna...chyba odpuszę, choć ta przecena kusi okrutnie 😵