anai, na całe szczęście mi spontaniczne zakupy derek raczej nie grozą. Jeszcze nie widziałam w żadnym z okolicznych sklepów Eskadronów 165 cm na stanie. A co do rozmiaru, spokojnie, jeszcze trochę miejsca jest. U nas 155 wygląda jak podduszający "kondomek".
Burza, na stronie (przynajmniej z tego linku, ktory byl tutaj) jest już niedostępny 🙁 ale może się uda, bo u Kolebki są 😉 jest piękny, mam nadzieję, że mój przyszły podopieczny wałach się na mnie nie obrazi 😁 mam jeszcze neonpinka do kompletu 🤣
anai, bo to chyba jego kolor jednak jest 🙂 A was już podziwiałam na fb, powiem ci, ze ta derka wygląda na nim naprawdę mega! Nie spodziewałabym się, że takie maziaje mogą jednak być fajne na koniu 🙂 Ale Szarak to Szarak, błyszczy urodą sam z siebie 😉 emptyline, uroczo wygląda! Burza, aaagggrhhhh, landryna jest bosssska na nim 😍
Dziewczyny! Znowu cierpienia młodego Wertera 🤣 - Gdzie dostanę (chętnie po promocji, chociaż i bez przeżyję...) Eskadrona cottona z zimowej kolekcji NAVY VS? W końskim Świecie sprzątnęłam lightnougat'a, pragnę jeszcze bardzo, bardzo dargnougat no i ofc navy - navy to priorytet! 😜
emptyline, trochę się już przeraziłam, że wszyscy skoczkowie wykupili VS, dziś objechałam wszystkie sklepy w okolicy stacjonarne i nie mieli, w gnl też zostały im tylko DL same... No pomór! :P Wstrzymałam się z lightnougatem i właśnie walczę ze sobą, by nie klikać...Walczę!
Moon, klikaj klikaj. 🙂 Ładne wszystkie. Ja też bym chciała, ale najpierw się skusiłam na dark lime, bo brązy i granaty już mam. Zairka, właśnie, mów co masz! 🙂
emptyline, walczyłam, ale na szczęście w porę przypomniałam sobie, że przecież mam toffika ze staaarej kolekcji, który może nie jest taki sam (bo obecny to bardziej marone przypomina) ale też jest beżem z inną lamówką. Więc mój portfel uratowany, uff! :P
Jakieś przecieki, marzenia co do letniej kolekcji? Tak sobie myślę, że nie pogardziłabym takim delikatnym błękitem, wręcz wpadającym w stalowy, jakaś jasna szarość i... karmelek (ofc w połączeniu z granatem 😜 ) 🤔wirek:
xxagaxx, ja lubię bohomazy, szczególnie w połączeniu granat-róż. Co nie zmienia faktu, że absolutnie nie miałam zamiaru tej derki kupować po obejrzeniu zdjęć w necie (Livia 😉). Natomiast na żywo mnie urzekła. harja, zdecydowanie Kubie pasuje ten piękny niebieski. I dzięki w imieniu Szaraka! Moon, ładne zakupy, szmatoholizm Cię ogarnął? 🙂 Burza, słodko!