Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

Jak ktoś reflektuje na dralona Mint, to Reitsport Klawunde właśnie wrzucił nóweczki do sklepu 😎 KLIK 😉
wątek zamknięty
A ja wczoraj zaszalałam w Stuttgarcie i kupiłam cały komplet (czaprak, owijki i nauszniki) Eskadron Platinum Arteco Elegance w kolorze brown  😜  🏇
Jutro obiecuję zdjęcia, zostawiłam dziś komplet w stajni  🤦
wątek zamknięty
Koniowaty niestety zrobił wszystko żeby wyjść jak debil.... i mu wyszło  🤔wirek: ale kolekcja śliczna  🤣
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęć
wątek zamknięty
Kitty o Stara  🤔zok: 💘 Derka i czaprak piękne! Chociaz w sklepie na wieszaku ten kolor kompletnie mnie nie ruszył, za to berry  😍
wątek zamknięty
Kitty, piękny komplet. A na trzecim zdjeciu Maniu myśli: ale to ostatnie ok?  😀
wątek zamknięty
kitty, wrzuć zdjęcia, tylko mniejsze - bom ciekawa, co tam było 😉

vissenna, oo, czekam na zdjęcia! 🙂

Ledwie wczoraj wrzuciłam info o dralonie Mint, a tu już wszystko wyprzedane 😲 Na szczęście zdążyłam się załapać, i przy okazji dereczkę Lollipop sobie sprawiłam 💘
wątek zamknięty
Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.... zdjęcie miało 820 pixów i nie rozjeżdżało forum, ale spoko.....
Ps. Na pewno nie za duże panie mod????
wątek zamknięty
kitty, zdjęcia mogą być DO 800 px, a nie około 800, więc moderatora rozumiem. Komplet bardzo fajny! Masz zdjęcia tego czapraka z bliska? Strasznie mi się podoba ten motyw - jest też idealnie pasująca derka 💘
wątek zamknięty
Tylko zeby bylo konsekwentnie i sprawiedliwie.. Kitty dostala ostrzeżenie za 820px, a sa osoby nagminnie wrzucajace 960px i nikt z tym nic nie robi. Slabo. Ale to OT.
kitty, ladnie Mankowi :-)
wątek zamknięty
harja, a to już druga sprawa, że powinno być po równo dla każdego 😉
wątek zamknięty
kitty, dera bardzo fajna! Jestem lekko zaskoczona, bo niezbyt mi się podobała na zdjęciach katalogowych, ale tutaj zacnie.
Livia, jeśli uda mi się go faktycznie kupić to na stówę się pochwalimy. 🙂 Uwielbiam ten motyw.
wątek zamknięty
Witam, zakupiłam ostatnio piękny komplet bri + nauszniki od revoltowej episode. Niestety one zaginęły zaraz po przyniesieniu na stajnię. Czy któraś z Was Szanowne re-voltowiczki chciałaby się pozbyć takowych w kolorze toffe lub ma pomysł czym mogę te cuda zastąpić. Serce mi się kraje...  😕
[img][[a]]http://www.ebay.de/itm/Eskadron-Fliegenhaube-Fliegenmutze-Fliegenohren-toffee-yellow-Gr-VB-WB-NEU-/141844391881?hash=item210695a7c9%3Ag%3A-80AAOSwLVZViRwM[[a]][/img]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
wątek zamknięty
moje urodzinowe szaleństwo, na młodego  😜  😍
wątek zamknięty
Brzask, poszalałaś! Czekam szczególnie na zdjęcia Flame na twoim 🙂
wątek zamknięty
kitty, cudny jest ten kolor!
Brzask, ojeju, ależ fajne prezenty!

Szary koń w białym jarpolowym czapraku (szkoda, że nie widać kryształków 🙂😉 i nausznikach platinum:
wątek zamknięty
anai, wygląda fajnie, dobrze, że jeszcze nie jest całkiem siwy, to przynajmniej czaprak się odznacza 😉 Ale ja generalnie lubię siwki w bieli :-P
wątek zamknięty
anai, pięknie wam w tej bieli! Ona się fajnie na Szaraku odznacza 🙂

wątek zamknięty
anai, w tym wieku czlowiek juz sam sobie prezenty kupuje 😉 Anke tylko od chłopa dostałam
a siwemu we wszystkim ładnie, oprócz białego i szarego imo, chociaż tu o tyle że, lamówka ciemna to się nie zlewa

Livia, mowisz i masz  🙂 chociaz szaro juz bylo i jakosc marna:
wątek zamknięty
Brzask o, do tej Anky bylam najmniej przekonana a jest na prawdę ładna!
wątek zamknięty
Brzask, dzięki! Bardzo ładnie wygląda 🙂 Mnie w ogóle się bardzo podoba ten kolor, pomarańcz nie jest taki żarówiasty, a bardziej pastelowy🙂

Euphorycznie, to naprawdę ładny odcień pomarańczu, tu na moim: http://re-volta.pl/galeria/foto/145406 🙂 Chociaż na rudego-rudego konia pewnie bym nie brała 🙂
wątek zamknięty
Livia ja będe mieć nieco mniej rudą rudą bo planuję ją golić cały rok.  😁
Zobaczymy jakie będzie lato. A kolor na mojej pewnie by zginął.
wątek zamknięty
dzięki  🙂 to prawda, pomarańcz trochę badziej morelowy jak apricot eskadrona
wątek zamknięty
Brzask, pokazuj lime na koniu! 😀

a ja wpadam z prowizorycznymi fotkami z zawodow, a z racji, ze do mojej skromnej rodziny dolaczyla nowa dziewczynka, to się pochwalę 🙂
na szczescie sa prawie identyczne, wiec nie bedzie problemu ze szmatkami  😂

marzipan

polopad navy/royal

mega poglądowe foto brillanta navy dura
wątek zamknięty
kupiłam ostatnio ochraniacze eskadrona  😀 , ale nie wiem co to za kolekcja. ktoś wie? 🙇
wątek zamknięty
To eskadron premium mam takie same :P
wątek zamknięty
wiesz z którego roku?
wątek zamknięty
Lalasatan pomijając świetne stylizacje czaprakowe (navy dura  :love🙂  co to za kaloszki z takim pięknym futrem? Mustangi?
wątek zamknięty
Mustangi 😉
wątek zamknięty
lalasatan Bardzo elegancko! 🙂
Ja byłam dziś na Cavaliadzie, upolowałam jeden czapraczek- jutro premiera na kucyku  😜
Widziałam nowe Nici, zieleń jest przesłodka! Nie jest neonowy ani zgaszony, taki idealnie słodki  😁

Upolowany czaprak Jockey (jakaś nowa firma) pony, za przyjemną sumkę 🙂

Inne czapraki ze stoiska Jockey, satynowe, bawełniane itp, ceny bardzo przystępne a wybór duży 😀

Jeszcze dodam zdjęcia kantarów skórzanych, podszytych i z blingiem od tej samej firmy za 120 zł .. już więcej nie spamuje  😜 niestety firma nie ma strony www..

wątek zamknięty
Kantary super, ciekawa jaka jakość . Niciaki boskie  😜  Już się boje jutra i zakupów  😁 
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.