Orzeszkowa nie ma za co, mogę jeszcze coś przerobić jeśli chcesz 😉 Kantarek rzeczywiście fajny no i bardzo ładnie mu w nim. Idealny dla mojej delikatnej księżniczki, którą wszystko obciera 🤔wirek:
Sumire No oczywiście że tak! Nie wcisnęłabym podkładki bez potrzeby- ot, takie moje fantazje 🙄
Orzeszkowa, jaki fajny, mam w końcu towarzysza niedoli. Ja moje kolorowe ubieram w brązy, beże, czerwienie, ale wszystko stonowane. Ładnie też w szarościach. Ja przyjęłam zasadę stonowany czaprak+ trochę szaleństwa na owijkach.
Sumire wiadomo, nikt (?) podkładki dla lansu pod siodło nie będzie pchać, ale jak się ma wybór żel/futro, to przyznam że mnie się bardzo podoba efekt naturalnego futra wystającego spod siodła 😉 anai w koniku już jest - ten niebieski 😵 Rudzik, no właśnie tak sobie pomyślałam że Dream jest trochę odcieniem do Twojej podobny. Czerwienie chyba odpadają, w ogóle nie lubię czerwonego na ciepłych maściach, toleruję tylko chilli i darkred na siwkach. Twoja za to w różowym mi się podobała 🙂 Lecę zaraz jeździć to wrzucę na Kropka czekoladowy komplet i zobaczymy - zginie czy nie zginie 😉
anai, fakt, ceny z kosmosu trochę, ja chyba zostanę przy cottonie royalblue, bo kolor jest tak obłędny że nawet to pikowanie przeboleję 😉
Mam Dreama w czekoladzie - IMO dupy nie urywa, kolor zlewa się z koniem, więc pewnie z brązowymi ochraniaczami czy ogłowiem byłoby podobnie - pójdziemy w klasyczną czerń. BTW stwierdzam że nie umiem zawijać takich długich nóg, po zrobieniu foty chyba jeszcze z dwa razy przewijałam, żeby było dobrze 🤔
Orzeszkowa, że Ty nie będziesz, to się domyślam... ale znam takich, co naprawdę uważają, że futro to tak dla lansu, bo ładne. 😉 I też wizualnie wolę futerkową podkładkę niż żele - ba, właśnie sama muszę taką zamontować póki co i przeglądałam oferty pod kątem koloru ("byle nie róż"😉. 🤔wirek:
Orzeszkowa, fakt owijki się nieco zlewają, ale i tak wg mnie jest całkiem nieźle, szczególnie pad 🙂 Ale takie połączenie się na nim pogryzie z brązowym sprzętem, więc przyklaskuję czerni 😉
sumire, a wiesz, że miałam kiedyś różowe futro? 😂 Chyba jeszcze za czasów starej volty, zestaw moich marzeń to był fioletowy cottage craft z różową lamówką i różowe futro do tego 🤔wirek: harja, też mi się tak wydaje - a już miałam wypatrzone takie piękne brązowe ogłowie 🙁
Orzeszkowa Ja bym widziała w ogłowiu o takim kolorku, mega oryginalnie i zlewać się nie będzie! 😁 (Zdjęcie zapożyczone z konika.com.pl ) Musiałam dać jakieś zdjęcie bo brakło mi słowa aby opisać 🙂
Orzeszkowa, też bym szła w czarny sprzęt - brązowy musiałabyś dobrać tak, żeby się z maścią nie gryzł, i odpadają wtedy brązowe czapraki 🙂 W tym brązie jest stonowanie, fajny ten odcień 🙂
Obejrzałam sobie fotki NG i na szczęście nic mnie nie woła 😉 Ceny dość wysokie, ciekawe co będzie przy Niciakach...
Hej, wie ktoś tu może jak duża jest różnica pomiędzy eskadronowym deep pink'iem a berry? Bo nie wiem czy musze koniecznie kupować następne owijki jeśli są o pół odcienia inne xd
Słuchajcie mam takie pewnie dość nietypowe pytanie. Strasznie podobają mi się ochraniacze z futrem, chciałam sobie kupić takie na zawody, ale zastanawiam się czy nie będzie to źle wyglądało na potężnej nodze mojego konia. Jak myślicie, będą się takie ochraniacze komponować z nogą rozmiar spore L (ochraniacze Veredus L tak akurat da się zapiąć, kaloszki pasują XXL, podkowa euro 4 ciasnawa), czy nie bardzo ?
Klami, IMO takie ochraniacze wyglądają właśnie najfajniej na konkretnej nodze, bo na drobnych czy krótkich to trochę jak [url=https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAwbymrdadBwYrVILQL-LMrQAubVHVXNOR8jK7aqeKCWtKmz7vvw]takie buty 😉[/url]
kitty, fajne futro na stopach, przez Ciebie i Burzę będę teraz takie chciała 😁
Vendettka, wow, takiego jeszcze nie widziałam, ale to chyba nie mój styl jednak 😉
Livia, w takim razie musiałabym znaleźć toffee/london jakieś, żeby na nim nie znikło, ale czy się nie będzie gryzło? 🤔
Burza, w białym mu paskudnie, widziałam foto eks właściciela i nie podobało mi się wcale, ale krem to może być to 🙂
kitty, wygląda jakby miał mega pluszową sierść. 🙂 Orzeszkowa, moim zdaniem w bielu super, ale wszelkie żywe kolory, oprócz czerwieni będą wyglądały super na tym koniu moim zdaniem. W brązie też moim zdaniem ok, ale ja to lubię jak się wszystko zlewa.
Orzeszkowa, ja moją uwielbiam w hibiscusie, ale zakładam do tego brązowe owijki. Myślę teraz nad Anką crimson, albo bordowym z caballa. Wybrałaś sobie maść, którą najtrudniej ubrać.
Trochę wcisnę się z moim narzekaniem 😉 Mianowicie strasznie zawiodłam się na owijkach HKM (najzwyklejsze, chyba nawet nie mają nazwy). Polar się rozłazi i rozciąga. Są gorsze jakościowo nawet od Yorkowych, nie mówiąc o tych z tej samej póki cenowej (Waldhausen czy Busse).