Forum konie »

Końska Rewia Mody cz. IX (2015)

kto wykupił wszystkie burgundowe kropki w koniku  😕 
wątek zamknięty
anil22 byłam to ja 😁
protoniasta dziękuję, zgadzam się, to jedna z moich ulubionych kolekcji 🙂. PS gelb toffe wygląda obłędnie, też mam taki zestaw i zdecydowanie jest niesprzedawalny  😍
kitty zdecydowanie się zgadzam  😍
Sivens  hahahhaa tekst stulecia!!!! w 1000% się zgadzam   😁  😁. ps ja już dawno przestałam liczyć szmatki  😁 . Dziękuję, tak właśnie kombinowałam że to ma być szał w kropki  🏇
lalasatan dziękuję. Tak zdecydowanie będzie pasował do twojego zwierza. Pięknie mu w beżach!
przy okazji podrzucę jeszcze mojego Electro w złotej derce Platinum- platinum gold, niestety musi jeszcze do niej troszkę dorosnąć 🙂

i detal  😁  😁  😁  😂
wątek zamknięty
Protoniasta gelb jest super! Ja nie mogę przeżyć, że ktoś mi buchnął z paki owijki z kompletu 😤
Precelek złoto ładne, ale burgund przebije wszystko 😉

A u nas niestety garnek okazał się rondelkiem, czyli kantar XFULL jednak za duży na łeb Kucyka 🙁 - p.s. może ktoś ma FULL i chce wymienić? 😁
Na lepsze zdjęcia pewnie poczekam do wiosny, na razie mam po domowemu 😉 Moim zdaniem - całkiem spoko 😜
wątek zamknięty
Libella, ale ŁADNIE 😍 jaki to kolor???
wątek zamknięty
Libella, ee tam na zdjęciach przynajmniej ładnie wygląda 😀 ale gdybyś chciała sprzedać... 😁
wątek zamknięty
Libella dziękuję, ale złoto także lubię 🙂  :kwiatek:  a nie da się dorobić dziurek? zdecydowanie jest to jego kolor
wątek zamknięty
ewelin_n w sklepie chyba już nie znajdziesz.. ja rozważam sprzedaż hibiscusa vs- to trochę nie mój kolor. ale nie mogę się tak do końca na to zdecydować.  🤔
wątek zamknięty
Burza dzięki :kwiatek: To capri - chyba aktualnie nasz ulubiony kolor 😜
Precelek nie ma szans na dziurki, to jest ten przesuwny i jest zsunięty na maxa 🙁
Libeerte na zdjęciach super, ale obawiam się, że pierwszy wypad na padok i kantar zaginie bezpowrotnie spadając z łba wprost w błoto... a jest na to za ładny 😉 jeśli jesteś nim zainteresowana, to dawaj na PW
wątek zamknięty
Precelek koń wiadomo że wygląda szałowo, a ja tak z innej paki zapytam: co to za buty masz na nogach? cudowne  😜
wątek zamknięty
Precelek, padam 😵 i dziękuję  :kwiatek:
protoniasta, dziękuję  :kwiatek:
Libella, kusisz mnie na ten Capri, a tak dzielnie walczyłam 🙁
wątek zamknięty
Lalasatan nie broń się przed nim, jest boooski 💘 taki intensywny.
A może rzucił się komuś w oczy kantar Capri FULL w jakimś sklepie internetowym, najchętniej w promocji? 😉 Albo inny w odcieniach niebieskiego?
wątek zamknięty
anil, patrzę na stronę Konika i widzę że polopad kropkowy jest dostępny 🙂

protoniasta, fajna zdobycz! Na twoim będzie pięknie 🙂

Libella
, bardzo ładnie! To był świetny zakup 🙂

wątek zamknięty
Aż żałuję, że swojego eskadronowego puściłam w świat  🙁

Nie martw się, dobrze mu u mnie 😉

Precelek, zdjęcie z butami super! Ale niestety cała ta kolekcja platinium i w ogóle błyszczące szmatki do mnie nie przemawiają.

lalasatan, pięknie w marzipanie 😀 Wrzucaj kolejne!
wątek zamknięty
fin, czekam na zdjęcia na młodej  😀 :kwiatek:

Edit. Dorzucę jeszcze gniadego w dralonie + owijki banana  😀
wątek zamknięty
Dziewczyny, czy to połączenie ochraniaczy będzie jakoś ze sobą pasować ?
wątek zamknięty
Precelek, wow, jaki gwiazdor z niego! 😉
Libella, jest super!
natka55, wg mnie nie bardzo 😉
wątek zamknięty
muszę coś dobrać do tych przodów, a tyły niestety nie występują w tej kolekcji  😤 może doradzicie coś ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
natka55 tyły w takich ochraniaczach to po prostu rozmiar większe ochraniacze 😉
Na przody masz np. rozmiar M a na tyły rozmiar L 😉

Libella genialnie ! Aż sobie chyba do mojego dla Siwej owijki dokupię bo czaprak już jest  🤣
wątek zamknięty
wabankowa, tak wiem :-) tylko problem w tym ze akurat te hkm występują w jednym rozmiarze. Chcąc kupić takie same tyly musiałabym kupić ten sam rozmiar co przody, ale niestety są za małe.
wątek zamknięty
Czy derki satynowe z kolekcji Eskadron Platinum 2012 (takie jak ma Precelek  :kwiatek: ) mają jakąś funkcje oprócz wyglądu? Osuszającą np? Powiedzcie, że nie i, że jeżdżąc za stodołą bez sensu mieć takową 😀
wątek zamknięty
Osuszajaca, jak najbardziej, glownie portfel ;]
wątek zamknięty
No tak, to na pewno 😀
wątek zamknięty
Precelek, mi się nie podoba. Ja w ogóle nie lubię platinum, a ta to już w ogóle jakaś mdła. Bosko to młody wyglądał w czerwonym i żółtym Eskadronie '😉

Libella, pięknie w capri

protoniasta, nie lubię cię za te zdjęcie. Uświadomiłaś mi że Siwy nigdy nie będzie wyglądał tak ładnie w tych odcieniach jak gniadosz. Cudo!
wątek zamknięty
Precelek, idealne miejsce- ja bym bardzo chciała młodego zobaczyć zeby nareszcie było widać jego pysk!! Bez bieli na nachrapniku lub odblaskowego kantara, koniecznie poproszę foty w czarnej skórze! 🙂 dla mnie też platinum mocno słabo wygląda.

I okropnej jakości fotka moich ulubionych, topowych kantarów 😀 biją na łeb wszystko z futrem co widziałam 🙂
wątek zamknięty
Precelek zważając na fakt, że twój koń bedzie wyglądał w tym obłednie wybaczam  🤣
Livia uff wczoraj nie było  😀
wątek zamknięty
Burza, to z Decathlonu kantar? dziś miałam okazję oglądać takie kosmate zestawy i bardzo fajnie jakościowo się prezentowały - szkoda, że xfull nie jest dostępny 🙁
wątek zamknięty
Burza, to z Decathlonu kantar? dziś miałam okazję oglądać takie kosmate zestawy i bardzo fajnie jakościowo się prezentowały - szkoda, że xfull nie jest dostępny 🙁

Dołączam się do pytania, to Fouganza? w dodatku w ładnej przecenie? 😀 😀 😀
wątek zamknięty
Burza, super są te kantary!
Cobrinha, też właśnie żałuję, bo fajne są 😉 Ale podobno fulle wypadają dość spore. Jest ktoś, kto potwierdzi? 😉
wątek zamknięty
Cobrinha, si, mój trzeci chyba i bezwarunkowo zakochana jestem. Jutro doleci kolejny. Najfajniejsze padokowe kantary, a kupowane na przecenie już tak nie bolą jak go konie zszarpią.

Monia_lol, 44 chyba zapłaciłam- za normalne zapięcie. 🙂

harja, uwielbiam!
wątek zamknięty
Burza, świetny kantar!

Miałam i ciągle mam parę kantarów z Fouganzy, niestety fulle wypadają bardzo małe 🙁 Na największych dziurkach na głowę mojego są ciasnawe. A szkoda, bo są naprawdę fajne.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.