breakawayy, jakościowo też fajny, cena przyjemna i ma jedną przewagę nad większością kantarów z doszytym futrem - nie leży krzywo (że przy sprzączce futro przy uchu, a po drugiej stronie gdzieś przy ganaszu), tylko równo na całej potylicy. Aż mnie jeszcze kusi wziąć fioletowy :P
Odysowa, bardzo pasuje ten kolor na gniade! Koleżanka ma też dla gniadej kobyłki i na żywo mega mi się podoba 🙂 Pati2012, Caball zawsze spoko 😉 Szkoda tylko, że ma pomarańczową lamowkę, wg mnie średnio to pasuje 😉 Livia, nie przepadam za dralonami, ale ten na twoim koniu to szał! lusia722, wcale nie takie koszmarki 😉 No i skoro niezawodne, to kto by się tam przejmował 😀
A do mnie dziś dotarła paczka od GNL z walnutem tricolor + owijki 😅 Fotki nie oddają do końca rzeczywistego koloru, ale na początku następnego tyg będą foty na koniu 😉 Czekamy jeszcze ja kantarek + uwiąz i bicolor black od konika, ale coś długo paczka jedzie... Mam takie wrażenie, że owijki są coraz gorszej jakości... 🙁
Wie ktoś czy Vanilla ma w lamówce DarkRed? Bo ktoś na facebook'u się skarży że nie ma 👀 Wiadomo że mowa o najnowszej kolekcji Eskadrona ale napisze aby nie było 😉
Edit. Już wiem, tak jak z Walnut jest złe zdjęcie katalogowe, Vanilla nie posiada w lamówce DarkRed 😉
kitty wkurzylas mnie, bo wynika z tego ze na mojej siwej tez bedzie zajebiscie ten darkred wygladal 😜 aczkowiek stwierdzilam po przymiarce roboczego lamicella, ze musze miec mauve, bo roz jest absoutnie dla niej 🏇 pogladowo tylko ponizej: