Oj serduszka słodkie ! 🙂 Na Modelach pewnie dopiero będzie efekt. Uwielbiam różowe rzeczy, ale teraz co kolekcja to różowe i różowe.. 😍 a pamiętam jak kilka lat temu w equishopie pytałam o różowe czapraki i wchodziła pierwsza kolekcja chocochip/pink - w tych czasach na prawdę ciężko było o różowy czaprak 🙂 Jak dla mnie nadal wygrywa kolekcja chocochip/pink - odcień różowego obłędny, cukierkowy, nie przesadzony, elegancki 🙂 dla przypomnienia dodaje dwa zdjęcia zapożyczone z google. ps. nadal poszukuje polopadu z drugiego zdjęcia ( prawy róg ) może ktoś ma i chce sprzedać? profil obojętny 👀
[quote author=Dżulietta link=topic=96724.msg2407629#msg2407629 date=1439896817] anai platinum baaaardzo podobny do zeszłorocznego [/quote] Te same kolory? Może granat?
Doszedł mój zamówiony dralon, jest przepiękny! 😍 Czerwień nie jest taka krwista, ale i tak to ładny odcień. Mam nadzieję, że jutro zrobię zdjęcie na koniu 🙂
To ja tylko wtrącę w sprawie cottona walnut - w lamówce nie ma czerwieni (na zdjęciu katalogowym jest). Jeśli komuś zależy na nausznikach i cottonie w tym kolorze, może się zdziwić.