Czerwień i niebieski(zielony?) super. Chętnie nabyłabym te cottony, ale cena w stosunku do jakości... Hmmm. ;-) zobaczę jeszcze jak na żywo wyglądają, ewentualnie poczekam na pierwsze fotki na koniach ;-)
ja pamiętam, że kiedyś kupowałam cottony po 100zł, w zeszłym roku chyba po 120zł, a teraz już 129zł... po za tym widzę różnice w cenach w różnych sklepach, przeglądałam te nowe i faktycznie widziałam brillanty za 289zł lub 299zł
Tak czy siak czaję się na jakiegoś Big Square lub Bicolor 🏇 Vanilia jest przepiękna, ale jasna i myślę, że będzie trudna do utrzymania w tym kolorze, podobnie jak banana. Może walnut, jestem bardzo ciekawa jaki jest w realu 😉
Jak dla mnie to jest jedna z lepszych kolekcji ostatnich sezonów! W zasadzie każdy kolor jest fajny. Chyba tym razem szmatoholizm weźmie górę nad rozsądkiem w moim przypadku 😉
No tak, gdybym kierowała się zdrowym rozsądkiem to w zasadzie mogłabym poprzestać na jednej szmacie aktualnie 😉 Trochę mnie tylko martwi, bo na żadnym zdjęciu nie widzę kantara z jednokolorowym nachrapnikiem w tym czerwonym kolorze. Brąz jest, niebieski jest, a czerwony tylko w paski. Wie ktoś, czy będzie taki czerwony jednokolorowy?
O jaaa... drugi raz jestem chora na jakiegoś brillanta (tego w kolorze wina). Dobrze, że one kosztują tyle, ile kosztują, łatwiej się trzymać. 😉 I dobrze, że to eskadron, obiecałam sobie, że już więcej żadnego nie kupię, jeśli się złamię, to tylko dla zeszłorocznego blue (jeśli się kiedyś trafi DL). Albo i niedobrze, że to eksadron, jakby były lepszej jakości, to bym może wzięła. :P Ten zielony też ładny.
Ten czerwony ładniejszy mi się wydawał na pierwszej fotce, tu taki wyblakły w sumie. Zobaczymy. Ale dralona zamówiłam, wyjątkowo moje kolory 🙂 Ja jestem bardzo ciekawa Niciaków, ale to pewnie za miesiąc-dwa dopiero 😉
Kolory są genialne i jak zazwyczaj Dralon to było dla mnie przegięcie cenowe, tak tym razem chyba się skuszę 😵 Juz widze tą czerwień i czerń na Siwej 😍 a tak to mi się cottony darkred i petrol do tego widzą .
Nie lubię czerwieni, nie lubię czerni, petrol w miarę ładny i może skuszę się na łezkę, w sumie poczekam do wyprzedaży 😁 Czekam też, aż przecenią na koniku rzeczy z Next Generation jesień/zima 2014 bo jeden czaprak chodzi za mną odkąd wyszła ta kolekcja, ale jest po prostu za drogi na chwilę obecną 😵