czy znacie jakies fajne stajnie w Szczecinie ? chodzi mi o pensjonat. moje wymagania to: stajnia z czystymi boksami hala ( w miare duza, by mozna bylo poskakać ) najlepiej karuzela padoki miła obsługa i blisko ! do szczecina
Polecam Płochocin 😉 Wszystkie wymogi spełnia. Wieeeelka hala z kwarcowym podłożem, karuzela, lążownik, duża stajnia z dużymi boksami i (o ile dobrze pamiętam) najlepsze padoki 😉
Jakieś 10 km od szczecina (okolice Dobrej)
W okolicach szczecina hale ma chyba tylko jeszcze jedna stajnia Brzózki lecz hala bardzo mała no i już dużo dalej niż Płochocin.
Fiordowo, hale są w : Trzeszczynie (stoi nowa), Brzózkach, Przylepie, Przemoczu, Komarowie, Glinnej, Przęsocinie, tak na szybko... A autorka tematu znów przypomina mi Alę Mikicin (czy jakoś tak) mógłby mod sprawdzić IP?
[quote author=_Gaga link=topic=96668.msg2249675#msg2249675 date=1419278110] Fiordowo, hale są w : Trzeszczynie (stoi nowa), Brzózkach, Przylepie, Przemoczu, Komarowie, Glinnej, Przęsocinie, tak na szybko... A autorka tematu znów przypomina mi Alę Mikicin (czy jakoś tak) mógłby mod sprawdzić IP? [/quote] witam, przepraszam lecz nie rozumiem 🙂