Forum towarzyskie »

Sylwester 2014/2015

I jak plany ? Macie, nie macie ? 😉
no baaa... 🙂 pokuśtykać o kulach do stajni, pocałować konie w kochane mordki i wrócić pod pierzynę hihi 😉 😎
Ja jadę w góryyyy 😍 udało nam się zebrać dość sporą ekipę i zamierzamy spędzić kilka dni w Piwnicznej 🙂
Ja z M poszalaleliśmy w tym roku i jedziemy do Czech do Ostravy. Może zajedziemy do Pragi na jeden dzień, ale ogarniemy jak tam z dojazdem. Może ktoś będzie w tym czasie w okolicy ? 😉
  Aczkolwiek pożałowałam, że nie wpadłam na drugi pomysł wcześniej, żeby zrobić trip po Polsce z kulminacyjnym punktem nad morzem np.  🙄 ale jeszcze będzie okazja mam nadzieję :P

zabeczka17 zdrowia 🙂

vanille życzę śniegu, bo rok temu byłam w górach i była lipa ze śniegiem tak na dobrą sprawę :<
subaru2009, ja też rok temu w górach witałam nowy rok i w niższych partiach faktycznie śniegu nie było 😀 Za to w wyższych momentami po pachy. W każdym razie my nie na narty tylko raczej połazić, więc jeśli pogoda będzie taka jak w zeszłym roku to idealnie. Poza tym chata, do której jedziemy oferuje także jazdę konno (serio o tym nie wiedziałam przy wyborze miejsca!) więc mam nadzieję załapać się na jakiś super terenik
Święta i Sylwestra na Teneryfie 😉
Drugi rok z rzędu brak planów. Będzie spontan zapewne.
ja plan na kocyk i książkę. nie jest mi z tym ani trochę smutno 😉
kolejny rok z rzędu praca
W pracy na ponad 40 godzinnym dyżurze. Ale tym razem będzie ze mną  mój M, więc jak nic się nie będzie działo to posiedzimy sobie razem przed tv  😉
Planów zero.
Tyle, że wraz z Lubym nie wychodzimy na żadną szumną imprezę - najwyżej do kogoś znajomego, posiedzieć w dobrym i mało licznym gronie, albo tylko we dwoje.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się