Forum towarzyskie »

Prośba - ankieta naukowa do kierowców

Prowadzę projekt badawczy dotyczący kierowców. Bardzo Was proszę o pomoc - do wypełnienia ankieta (ok. 10 minut), dostępna tutaj: http://ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/15202/

Będę bardzo wdzięczna za rozpromowanie ankiety wśród znajomych, na innych forach itp.
Ankieta będzie aktywna do 15 listopada.

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Fajna, wypełniłam. Pytanie 32 bez sensu.
Wypełniłam ale trochę zdziwiła mnie ta ankieta, na 67 pytań może z 5 dotyczy jazdy samochodem..
tez wypelnilam, ale sensu nie widze. Teraz praktycznie kazdy jezdzi samochodem, wiec cechy osobowosci kierowcow rownaja sie cechom osobowosci spoleczenstwa...
DoSia, jeśli możesz edytować to proszę - popraw błąd w pytaniu 13 z 50 (tam gdzie jest do wyboru "toważyszki" - kuje solidnie; jest jeszcze kilka literówek, więc przy okazji może przejrzysz i też poprawisz) 🙂
Ankietę wypiełniam. Dziwna nieco jak na kierowanie jej do kierowców, ale nie wnikam.
Dzięki - literówki to moja zmora😉 zaraz poprawię.
Czemu dziwna? Jestem ciekawa waszych uwag i opinii. Co prawda nie mogę na ten moment nic wyjaśniać, ale chętnie poznam Wasze zdanie - naukowo krążę wokół tematyki kierowania pojazdami, więc może przy kolejnych projektach będę mogła coś ulepszyć, udoskonalić🙂
jestem raczej: żywy… nie raczej martwy… = 12 odpowiedzi jestem raczej….
"toważyski"….. no comments

odechciało mi się
DoSia, wybacz, ale nie... Całkiem niechlujna ankieta, w której pytania brzmią ciągle tak samo, a odpowiedzi mają się nijak do siebie (przy czym część brzmi różnie, ale w sumie znaczy to samo). Nie wiem jak to się ma do tematu.
Ja też próbowałam ale wymiekłam. Pytania dziwne jeśli chodzi o kierowców... Kojarzą mi się z gazetowymi ankietami z cyklu " sprawdź czy jesteś towarzyska ". Przykro mi.
Dla mnie też ankieta dziwna o tyle, że próbując ją wypełnić w niektórych punktach żadna z 4 odpowiedzi nie pasowała do mnie. Np. ani ie jestem pochopna, ani mściwa na 100% nie jestem niespokojna więc pozostało mi zaznaczyć zdystansowaną co też nie jest prawdą, bo w wiele rzeczy się angażuję.
Odpadłem w 24, nie mogłem się zdecydować 😉
A mnie ciekawi co ma na celu ta ankieta.... szczególnie że 80 % pytań jest bezsensownych a po kolejnym strzela się na oślep.... więc jak na jej podstawie można robić jakiekolwiek "badania"
Dziękuję wszystkim, którym udało się przebrnąć przez całość ankiety. Zebrałam już odpowiednią liczbę wypełnień kwestionariusza w tej formie. :kwiatek:

Dla tych, dla których była zbyt długa dokonałam zmiany - ankieta ogranicza się teraz do kilkunastu pytań. Wypełnień w tej formie potrzebuję maksymalnie dużo, tak wiec bardzo proszę o wypełnianie i udostępnianie dalej  :kwiatek:
http://ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/15202/

Za wszelkie uwagi dziękuję. Ciekawych zapraszam na pw.
DoSia a dlaczego na pw ?

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się