glanek dziękujemy :kwiatek: Torpeda z niej niesamowita ale myślę, że to raczej wina nieodpowiedniego treningu. Od roku próbujemy się wyciszyć i coś tam nam pomału wychodzi 😅 Po jakim ojcu jest Twój rudzielec?
amatt- super, taka bez odmian 😉 to kiedy świętujecie trzecie? 😉
U nas 2 dni temu stuknęła magiczna trójka. Zrobiłam sobie na nim zdjęcie i... dalej lenistwo :3 W ogóle się nie przejmuje człowiekiem na grzbiecie. Całkowity spokój 😉 Ciekawe jak będzie się zachowywał kiedy ktoś będzie chciał na nim ruszyć...
MiLLi kurczę, dopiero jak na nim siedzisz to widać, jaki to kawał bydlaka 🤔 Zad mu się ledwo na zdjęciu mieści 😀 A kiedy zaczynacie jakąś większą robotę pod siodłem? amatt kobyłka cudna 😀
Najpierw muszę ogarnąć kogoś kto go dobrze ujeździ 😉 Ale ogólnie to jakoś jesienią tak trochę, żeby w miarę ogarniał czego się od niego będzie oczekiwało i dopiero jak skończy 4 lata to normalnie na nim jeździć. Jakoś mi się nie śpieszy, 2 lata już czekam :3 Pode mną to wygląda jak koń zimnokrwisty prawie 😀
No muszę 🙂 Wczoraj minęło nam 7 lat razem. 💃 7 lat temu pojechałam do SK Różnowo i zakochałam się w niewyględnym karym, niespełna dwuletnim ogierku. Pamiętajcie,że marzenia trzeba spełniać 💘
Wstawiam mojego już prawie 2 latka, 9 kwietnia urodzinki 😉 Mój koń oszalał - trawa wyszła i jego mózg zrobił "papa pańciu, ja teraz jem i nie interesuje mnie, że chcesz moje zdjęcia z głową w górze wisząc na drugim końcu uwiązu" 🤣
MiLLi dzięki :kwiatek: Cieszę się ostatnimi chwilami konia mniej więcej w dobrej kondycji, bo zaczyna się "wiosenny szał rośnięcia" i zaraz straaasznie schudnie niestety, więc jego wizerunek nie będzie się nadawał do publikacji 🙄
Raczej skoczy znowu dużo, bo teraz już w przeciągu 2 tyg 4 cm przybyło w kłębie 😵 W tej chwili ma 154 mniej więcej w kłębie i jakieś 157/158 ma zadek, ale on późno dojrzewający jest, a rodzice po 170 mają, wszyscy mówią, że zapowiada się na sporego, łeb ma full i widać jednak, że nie zamierza przestać rosnąć (i niech rośnie, ja mam 178 cm i fajnie by było jakby te 168-170 miał, tylko może niekoniecznie tyle na raz), na zdjęciach nie wygląda, ale w rzeczywistości to straszny dzieciak jest jeszcze, nie mam pojęcia czemu na zdjęciach wychodzi tak dorośle 😉
Mój jak kupowałam- rok i 3 miesiące to miał 147 cm ale facet słabo karmił ;c teraz ma 3 lata i ok 165-6 cm, ale jak jajka mu zeszły dokładnie tydzień przed 2mi urodzinami to może on też z tych późno dojrzewających i może jeszcze urośnie?