Ja również zamierzam zawalczyć o zdrowy kręgosłup i zapisałam się na specjalne zajęcia z jogi 🙂 Liczę że wytrwam bo odcinek piersiowy daje mi zdrowo popalić . 😉
Ja mam 3 postanowienia na 2016: 1. Zrobić swoje w każdym aspekcie życia, 2. [b]Nie dać się[/b] przeciwnościom / rozwiązać problemy, 3. Przetrwać każde zawirowanie ❗
Pojechać na narty w Alpy (z dziećmi lub bez, wszystko jedno) i pojechać na jakieś super wakacje. Reszta to niewiadoma, nie mam jeszcze sprecyzowanych planów co do niczego więcej chyba :O
W 2019 mam plan gdzieś pojechać z dziećmi, nie ważne gdzie, aby pojechać. Z kraju wyjechać nie mogę, bo muszę mieć możliwość powrotu do domu w kilka godzin. Wsiadać więcej w siodło i ogólnie znaleźć więcej czasu dla koni. Więcej planów nie mam póki co, ale myślę, że chociaż te dwie rzeczy uda mi się zrobić.
Moje najważniejsze postanowienie noworoczne: Szanować siebie, słuchać organizmu i zrozumieć, że moment kiedy trzeba świadomie odpuścić to siła, a nie słabość. Czas na nowo przejąć kontrolę nad własnym życiem.