Nie wiedziałam gdzie mogę to napisać- a przy okazji w przyszłości moglibyście w tym wątku pisać podobne ,,ogłoszenia,, czy jakkolwiek to nazwać. Przeglądacie różne ogłoszenia sprzedaży i może akurat pomożecie. Ukradziono mi ze stajni siodło Pfiff, czarne (drobne ślady użytku- pęknięcia na tylnym łęku, poduszkach. Częściowo syntetyczne, częściowo skórzane), wraz z podkładką pod siodło czarną z białym futerkiem Fair Play, strzemionami plastikowymi Compositi (nowe!) i popręgiem neoprenowym z gumami York. Prawdopodobieństwo że się znajdą jest małe, ale może przypadkiem zauważylibyście gdzieś ogłoszenie z tymi rzeczami do sprzedaży. Później dodam dokładniejsze zdjęcia.
Jeśli to kompletnie złe miejsce na taki wątek to przepraszam.
Andaluzja, no niemożliwe! Nie umiem wklejac linkow wiec napisze,ze ten post o skradzionym sprzecie jezdzieckim jest na temacie Konska Rewia Mody,post 4337
[quote author=Strzyga link=topic=95723.msg2158672#msg2158672 date=1407790099] Andaluzja, no niemożliwe! Nie umiem wklejac linkow wiec napisze,ze ten post o skradzionym sprzecie jezdzieckim jest na temacie Konska Rewia Mody,post 4337 [/quote] Moglby to jaks moderator polaczy ten post w jeden watek?
Siodło się znalazło- było jeszcze w naszym mieście >.< Ale no... idiotyzm ludzki nie zna granic, głupia historia. Może chociaż w przyszłości ten wątek się do czegoś jeszcze przyda, bo ostatnio dużo o kradzieżach słychać...
Witam, W stajni Kj Aromer podczas mojej nieobecnosci drzwi z mojej paki zostaly wyważone a zawartosc skradziona, jadna derke eskadrona udało mi sie odzyskac. Nadal jednak poszukuje derki która WYGRAŁAM NA HPP W JASZKOWIE. to jest juz po prostu szczyt, jak mozna ukrasc tak charakterystyczną derke? nie ma drugiej takiej.
Jesli ktos widział albo wie o niebieskiej derce za pierwsze miejsce w E grupie z HPP 2014, miałabym prośbe o napisanie do mnie. Derka ma przede wszystkim wartosc sentymentalną.
Może komuś napatoczy sie czarny popręg ujeżdżeniowy Professional Choice'a 65cm, użyty dosłownie 6-7 razy. Bez żadnych uszkodzeń. Zginął jakoś ponad tydzień temu w Warszawie. Dajcie znać gdyby ktoś cos widział, dzięki!
Hej. Potrzebuję Waszej pomocy! Na początku kwietnia skradziono mi siodło w woj. dolnośląskim (chocianów) Oczywiście śledziłam ogłoszenia, sprawę zgłosiłam na policji, ale po dwóch miesiącach postępowanie umorzono. Może komuś rzuciło się w oczy, bo jest bardzo charakterystyczne. Producentem jest polska firma ze Swarzędza - STAR (czyli Adsa Plus, obecnie aquilla). Producent robi siodła pod zamówienie konkretnych stajni na rynek niemiecki, dlatego prawdopodobieństwo, że ktoś w Polsce ma identyczne siodło jest baaaaaaaaaaardzo małe. Do siodła był przypięty czarny, skórzany popręg stubbena 120 cm. Siodło posiada charakterystyczne napisy i biało - czerwone logo.
Witam, na ostatnich zawodach w Damaszce ( woj. pomorskie) skradziono kask GPA Speed Air Evolution czarno srebrny rozm. 60 GPA Prosze uważajcie co ktoś wam sprzedaje za podejrzanie niską kasę. Za jakieś info będę wdzięczna 🙇. Kask był nowiutki pierwszy raz w użyciu. Walczmy ze złodziejstwem! Jak można podczas trwania zawodów zarąbać zawodnikowi kask ...
Ja się spotkałąm pierwszy raz 🙁 żeby tak bezczelnie.. Nawet nie liczę na to że on się odnajdzie, ale może któś trafi gdzieś na aukcjach na podejrzany czy np w niskiej cenie, albo ktoś gdzieś będzie chciał sprzedać. Albo przynajmniej utrudnię złodziejowi odsprzedanie go 🙂
A widziałaś, że ktoś go bierze? Na zawodach jest dużo ludzi, zamieszanie, dużo osób na takie same rzeczy. Swoich trzeba pilnować, może ktoś przez przypadek wziął, bo ma taki sam...
Witam, na ostatnich zawodach w Damaszce ( woj. pomorskie) skradziono kask GPA Speed Air Evolution czarno srebrny rozm. 60 GPA Prosze uważajcie co ktoś wam sprzedaje za podejrzanie niską kasę. Za jakieś info będę wdzięczna 🙇. Kask był nowiutki pierwszy raz w użyciu. Walczmy ze złodziejstwem! Jak można podczas trwania zawodów zarąbać zawodnikowi kask ... no coz,jestesmy przeciez w Polsce...:/
Więc Twoim zdaniem my wszyscy jesteśmy złodziejami ? W innych krajach nie kradną ? Jak ktoś już tu na volcie napisał - skończ pieprzyć już te swoje farmazony...
świetny watek. Ja sama często przeglądam ogłoszenia, a nóż się cos skojarzy i coś się znajdzie przypadkiem. Życzę wszystkim okradzionym powodzenia w szukaniu ich rzeczy, mam nadzieję że nigdy nie będę musiała byc w waszej sytuacji.
Tak, znajomy widział jak 'brały' go dwie dziewczyny, skojarzył to niestety dopiero gdy wypytywaliśmy wszystkich. Drugiego dnia wywiesiliśmy ogłoszenie na terenie zawodów że za znalezienie nagroda pieniężna, oraz z sedziówki ogłaszano ten fakt podczas całego dnia i niestety nic. ja wiem że sprzętu należy pilnować jako tego oka w głowie ale bez przesady, brat roznosił zakupione siano pod boksy, jak wrócił po kasku ani śladu 🙁 a sami wiecie ile taki stoi Mimo wszystko popytać warto 🙂
Więc Twoim zdaniem my wszyscy jesteśmy złodziejami ? W innych krajach nie kradną ? Jak ktoś już tu na volcie napisał - skończ pieprzyć już te swoje farmazony... A czy ja napisalam,ze WSZYSCY kradna???? Jednak ktos sobie przywlaszcza sprzet,bo inaczej nie byloby tego watku...:/ Forum jest publiczne i kazdy ma prawo do wyrazania swojego zdania,a jak nie pasuje,to po prostu sie nie czyta🙂