Aukcja wczoraj się skończyła o 12.30 w nocy, usnełam przed i nie zalicytowałam. Nikt nie zalicytował.
Dzisiaj pisze do sklepu o ten pad a Pani mi odpisuje że cena ponad 200zł i było licytować. Według mnie nie ładnie. I wielki minus dla nowo otwartego sklepu 🙄
Dramka, bardzo nieładnie. I tak pewnie wystawią jeszcze raz jak im na sklepie nie pójdą. Dziwnie się zachowali.
Ale wogóle po co sobie nimi zawracasz głowę nie lepiej kupić w ihaha za 150 zł ? No chyba że nie ma tego koloru co chcesz ale ze strony ihaha wynika że jest kreta blue.
A który sklep na początku swojej działalności nie był pusty? 😉 Pamiętam jeszcze jakie pustki były w Pasikoniku na początku, a teraz ciężko się tam obrócić 😉 Ale zobaczycie, jeszcze trochę i Tinker będzie wymiatał 😎
Można powiedzieć, że w Elblagu jest sklep stacjonarny 🙂
Stacjonata została zamknięta ponad rok temu.
Działa sklep Horseway, ma magazyn w którym jest sporo sprzętu i po umówieniu telefonicznym można oglądać i kupować. Oby wkrótce udało się otworzyć tradycyjny sklep stacjonarny.
Ja w Gidranie kupiłam 2 pady Euro- Stara i jak dla mnie zachowali się wzorowo podczas kazdego zakupu 🙂. Jeden pd kupiłm właśnie na tych dniach promocyjnych co były 🙂
W którym sklepie stacjonarnym w Warszawie lub.ew jakimś internetowym można kupić tanio siateczkę na same chrapy?Te co do tej pory znalazłam kosztują ok.60-70zł-można gdzieś taniej?
Do której jest czynny "Koński Świat" w Konstancinie ? Coś mi swita ze od pon-pt od 12 do.... ? Na stronie sklepu info nie widzę, a net mi strasznie kiepsko chodzi i na re-volcie tez nie mogę znaleźć 🙇
Ja także daje wieeelki plus dla Pasikonika 😀 Super obsługa, duży wybór, dobry dojazd. Czaprak eurostara za 70 zł kupiłam 😁 Także plusa daję Karinie(też Wawa dla niezorientowanych). Sporo bryczesów, kurtek, środków do pielęgnacji, super obsługa., polecam.
Natomiast Koński swiat dostaje ode mnie minusa. Na 4/5 sprzętu nie ma cen, może niektórym to nie przeszkadza ale mnie krew zalewa 🙄 o ile bryczesy,kurtke mozna w katalogu sprawdzić, to każdą maść/szczotkę troche idiotyczne.. Moze wynika to z tego że sklep jest nowy, niewiem. Ale mnie to b. przeszkadza. Sprzęt to głównie ciuchy, gł. chyba Anky, mało czapraków(poza padami anky oczywiście). Obsługa zajęta jednym klientem tylko 🙄
EDIT: Czy Koński Sklep, ten co ma adres w Warszawie na Al. Lotników, jest też stacjonarny pod tym adresem, czy tylko internetowy? Bo jakoś doszukać się nie mogę. Czy warto jechac do Łomianek do Horseteamu? Sklep stacjonarny ma to samo co ich internetowy? Czy może więcej ? Mają tez "standardowe marki" typu horze,horka,pikeur itp ?