Forum konie »

sklepy stacjonarne

Dziewczyny co Wy na to?  🤔

Sklep Gildran wystawił pady skokowe anky za 159zł na allegro

http://www.allegro.pl/item877109963_pad_wszechstronny_anky_kol_kreta_blue_bcm.html

Aukcja wczoraj się skończyła o 12.30 w nocy, usnełam przed i nie zalicytowałam. Nikt nie zalicytował.

Dzisiaj pisze do sklepu o ten pad a Pani mi odpisuje że cena ponad 200zł i było licytować. Według mnie nie ładnie. I wielki minus dla nowo otwartego sklepu  🙄
Dramka, bardzo nieładnie.
I tak pewnie wystawią jeszcze raz jak im na sklepie nie pójdą.
Dziwnie się zachowali.

Ale wogóle po co sobie nimi zawracasz głowę nie lepiej kupić w ihaha za 150 zł ?
No chyba że nie ma tego koloru co chcesz ale ze strony ihaha wynika że jest kreta blue.
ja jak na razie Gidranowi mogę wystawić same wielkie plusy  😀
U mnie zarobili ogromny MINUS

Ada Chciałam kupic pad i przy okazji może coś innego...nie chciałam angażować męża w zakupy ale już czeka na mnie zamówiony pad w IHAHA.
Forta, u mnie też Gidran ma jak dotąd same plusy. Nie mogę narzekać a często u nich robię zakupy.
Moim zdaniem bardzo się starają  😀
ja jeszcze w Girdanie nie byłam  😉 nmuszę ich kiedys nawiedzić  🤣

a jakie opinie o nowym sklepie Tinker  👀
Asortymentu jeszcze jakoś bardzo dużo nie ma, ale podobał mi się lokal,bo duży
duży,ale pusty...
D&A, Forta  :kwiatek: dzięki za odpowiedź
A jakie firmy mają?  👀 i gdzie jest ich sklep  😡
sklep jest niedaleko Lidla w Starej Miłosnej. Mają Veredusa, chyba coś horze , lamicella i fair playa. Reszty nie pamiętam  😉
A który sklep na początku swojej działalności nie był pusty? 😉 Pamiętam jeszcze jakie pustki były w Pasikoniku na początku, a teraz ciężko się tam obrócić 😉 Ale zobaczycie, jeszcze trochę i Tinker będzie wymiatał 😎
Forta  :kwiatek: to może i tam się kiedyś wybiore
W Tinkerze jakiś pad Euro stara wisiał-podobno można też sobie zamówić.Z tego co się dowiedziałam na wiosnę mają być Anky i Euro stary
Można powiedzieć, że w Elblagu jest sklep stacjonarny 🙂

Stacjonata została zamknięta ponad rok temu.

Działa sklep Horseway, ma magazyn w którym jest sporo sprzętu i po umówieniu telefonicznym można oglądać i kupować.
Oby wkrótce udało się otworzyć tradycyjny sklep stacjonarny.

Horseway
Hetmańska 3/66
Elbląg
tel: 609 494 569

www.horseway.pl

Chciałam ten pad ANKY kupić za 159 kiedy aukcja się zakończyła..GILDRAN nie zgodził się ponieważ przegapiłam aukcje i krzykneli mi ponad 200zł.

Od tej pory ten same pady wystawili juz z 3 razy bez powodzenia.  😂 A Ja kupiłam w IHAHA.  😁

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15038081
Dramka widać woleli wystawić jeszcze raz niż Tobie sprzedać  😉 a teraz chcą się pozbyć towaru, bo nowa kolekcja wchodzi  😉
Tylko okazuje się że Ja byłam jedyną chętną i przez pazerność stracili klienta.  😁 Poza tym wystawianie na allegro kosztuje  😉

A Ja kupiłam i tak taniej w IHAHA.
Wiecie, czy gdzieś na ŚLĄSKU w jakimś sklepie stacjonarnym dostanę produkty YORK?
Nigdzie nic nie mogę znaleźć  🙄
Ja w Gidranie kupiłam 2 pady Euro- Stara i jak dla mnie zachowali się wzorowo podczas kazdego zakupu 🙂. Jeden pd kupiłm właśnie na tych dniach promocyjnych co były 🙂
W którym sklepie stacjonarnym w Warszawie lub.ew jakimś internetowym można kupić tanio siateczkę na same chrapy?Te co do tej pory znalazłam kosztują ok.60-70zł-można gdzieś taniej?
W Pasi-koniku przeważnie mają je na stanie. W Tinkerze też powinny być. Tańsze są tylko w Decathlonie, ale nie polecam ich bo się słabo sprawdzają.
W Pasi koniku sprawdzałam i mają tam Kavalkade.Myślałam,że są może jakieś tańsze,ale jak mówisz,że są kiepskie to chyba nie będę ryzykować.Dzięki🙂
Tańszej niż ta Kavalkade i przy tym sensownie zrobionej raczej nie znajdziesz.
Temat masek jest dla mnie nowy,więc kompletnie nie orientuję się w cenach i wykonaniu🙂Dzięki za info
Kolejny wielki + dla sklepu STAJNIA na Zajączka. Dzisiaj przywiozłam do domu żel  😎
Do której jest czynny "Koński Świat" w Konstancinie ? Coś mi swita ze od pon-pt od 12 do.... ?  Na stronie sklepu info nie widzę, a net mi strasznie kiepsko chodzi i na re-volcie tez nie mogę znaleźć  🙇
wielki + dla Pasi-Konika
Z tego sklepu nie chce się wychodzić  😁
Aventia, zdaje się, że do 19 🙂
armara, zgadzam się i zawsze mają to co chcę  😀
Ja także daje wieeelki plus dla Pasikonika  😀 Super obsługa, duży wybór, dobry dojazd.   Czaprak eurostara za 70 zł kupiłam  😁
Także plusa daję Karinie(też Wawa dla niezorientowanych). Sporo bryczesów, kurtek, środków do pielęgnacji, super obsługa., polecam.

Natomiast Koński swiat dostaje ode mnie minusa. Na 4/5 sprzętu nie ma cen, może niektórym to nie przeszkadza ale mnie krew zalewa  🙄 o ile bryczesy,kurtke mozna w katalogu sprawdzić, to każdą maść/szczotkę troche idiotyczne.. Moze wynika to z tego że sklep jest nowy, niewiem. Ale mnie to b. przeszkadza. Sprzęt to głównie ciuchy, gł. chyba Anky, mało czapraków(poza padami anky oczywiście). Obsługa zajęta jednym klientem tylko  🙄

EDIT:
Czy Koński Sklep, ten co ma adres w Warszawie na Al. Lotników, jest też stacjonarny pod tym adresem, czy tylko internetowy? Bo jakoś doszukać się nie mogę.
Czy warto jechac do Łomianek do Horseteamu? Sklep stacjonarny ma to samo co ich internetowy? Czy może więcej ? Mają tez "standardowe marki" typu horze,horka,pikeur itp ?

Burza dzięki, już sama sprawdziłam w końcu  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się