gnl dość dużo sprzętu choć na stronie jets więcej, ale mozna przyjsc poogladac pomacać 🙂 miła bardzo obsługa niskie ceny
el-tan tak samo jak powyzej choć juz nsklepu stacjonarnego nie ma ale jeszcse pare meis. temu było 🙂
Piotrków Tryb.
Nowak-center osługoa ogolnie dośc dziwna ale sam p. nowak bardzo miły człowiek i zawsze doradz da zniszke i pogada ale reszta to taka troszke niemrawa 😀 sprze dość mało ale zawsze cos jest cenowo dość wysoko ale nie wszystko 😀
Sklep na Madalińskiego nazywa się chyba Draga, swojego czasu mieli świetna puśliska i popręgi ujeżdżeniowe, właśnie jakiejś firmy krzak w rozsądnej cenie ale idealnie się sprawdzające, w sumie podstawowe końskie produkty tam mają.
bardzo pilnie potrzebuje inf od voltowiczow z krk i okolic. Jutro wybieram sie do krk, widze po przeczytaniu watku, ze jest kilka sklepow, ktore chce odwiedzic a nie za bardzo orientuje sie w miescie. Moze mi ktos tak pi razy drzwi powiedziec ktory z tych sklepow ( jesli w ogole) znajduje sie w okolicach: sterego miaste, galerii krakow, nowej huty 😵 😂
No właśnie, tyle ile masz lat tyle rabatu dostaniesz, ale do 25 (ja mam 27 i szlag mnie trafia 👿 ) A nie mam znam nikogo kto ma mniej niż 25 i mógłby ze mną pojechać zaszaleć 🙄
Pytanie do poznaniaków ! Czy HURTOWNIA Feniks prowadzi sprzedaż detaliczną ? (już ktoś pisał że nie jednak może coś się zmieniło, może wysyłkowo sprzedają ?)
Dobra przejrzałam spis sklepów Warszawskich i najsęsowniejszy chyba jest pasi-konik. Czy na sklepie jest większość tego co na stronie ? Właśnie się dowiedziałam że jutro będę w Wa-wie, jaki sklep byście polecili odwiedzić ?
edit: może napisze czego będę między innymi szukać (bo na re-voltę będę mogła zajrzeć dopiero późnym wieczorem) sztybletów i sztylp bryczesów ew. jakiś czaprak
Ada- nie jestem z Warszawy, ale po jeździeckich szlajam się często. Nie byłam w Pasi-koniku, ale nadrobię. 😉 Ja polecam 3 pierwsze sklepy. 1) "Karina"- wysiadasz na stacji metro Natolin i idziesz ulicą Belgradzką w stronę Braci Wagów 1. POLECAM. Spory wybór, miła obsługa i ceny normalne. 2) "Deresz"- wysiadasz na stacji metra Ursynów i idziesz wzdłuż Komisji Edukacji Narodowej-96/2 Też warto. Może mniejszy wybór, ale sklep spoko. 3) "sklep na gen. Zajączka"- wysiadasz na stacji metro Dworzec Gdański, włazisz na wiadukt i tam jedziesz jeden przystanek jakimkolwiek tramwajem w stronę ulicy gen. Zajączka. POLECAM. Towaru trochę jest, ceny ok. 4) sklep na ul. Grzybowskiej 30. Drogo.
Bydgoszcz Rekop II Centrum Zaopatrzenia Jezdziectwa ul.Daleka 8 na przeciwko Urzędu Celnego, ale to raczej samochodemtrzeba dojechać. Potwierdzam Zebra to fajny sklep i obsługa, która zawsze jest gotowa doradzić 🙂