Dobrzy Ludzie, który sklep jeździecki w Trójmieście ma największy wybór sprzętu dla jeźdźca? Chodzi mi głównie o kaski. Byłabym bardzo wdzięczna za informacje. :kwiatek:
Biorać pod uwagę, że w Trójmieście masz raczej niewielki wybór sklepów, (patrząc np na taką Wawkę) to... pewnie w każdym coś znajdziesz, pytanie czego szukasz. Nigdzie raczej nie dostaniesz całej rozmiarówki wszystkich dostępnych modeli. Celowałabym w oksera, chyba.
Ponieważ w mojej okolicy nie ma żadnego sklepu jeździeckiego, zadowolę się jakimkolwiek, gdzie znajdę kaski. 😀 Chciałabym kupić kask z regulacją i oczywiście jest tak, że mój wymiar jest akurat pomiędzy jednym rozmiarem, a drugim. Bardzo, bardzo Wam dziękuję. 🙂
czy jakaś dobra duszyczka orientuje się w jakim sklepie stacjonarnym (czy w ogóle w jakimś) w Lublinie/Kielcach i ogólnie w tych rejonach można przymierzyć kaski Casco? chodzi mi głównie o Mistralla... wiele dobrego się o nim naczytałam i myślę nad kupnem, tylko w ciemno to nie bardzo chcę... a oscylować będę właśnie w rejonach Lublin-Kielce... ktoś coś wie? będę wdzięczna :kwiatek:
Słuchajcie w środę będę w Warszawie na Kozielskiej. Będę miała mało czasu, a chciałabym skoczyć do dobrze wyposażonego sklepu. Pragnę dużego wyboru bryczesów, nachrapników, sztybletów, sztylp, akcesoriów do siodeł 😉 Pomożecie? 🙂 Gdzie warto zajrzeć?
polecam sklep w Chwaszczynie, chyba się nazywa PARKUR, zaraz na przeciwko Biedronki jest. Sklep z zewnątrz niepozorny ale w środku przestronnie i dość dużo ciekawych rzeczy. Kupiłam tam bryczesy w fajnej promocji i rękawiczki, jestem zadowolona 🙂 i czynny jest w fajnych godzinach bo od 9 do 19, właściciele bardzo sympatyczni 🙂
Poszukuję sklepu jezdzieckiego w Warszawie z dużym asortymentem toczków/kasków aby móc przymierzyc różne firmy i wybrać ten najlepszy dla siebie. :kwiatek:
Jeśli można tutaj wystawiać pozytywy, jak na allegro, to ode mnie ogromny pozytyw dla krakowskiego Hidalgo. Wielokrotnie robiłam już u nich zakupy, różne rzeczy, głównie elementy dla jeźdźca: właściciel zna się na rzeczy, pamięta swoich klientów i w ogóle obsługujący są przemili. Poza tym mają rzeczy naprawdę fantastycznej jakości - nigdy nie kupiłam u nich przysłowiowej chały. a asortyment mają różny, w tym takich niestandardowych firm. I zakres cen szeroki - można kupić coś za złote góry, ale można też za umiarkowaną cenę. No i ta jakość wszystkiego co tam kupiłam zasługuje na wyróżnienie 😉
Jedynie lokalizacja może pozostawiać coś do życzenia, dla większości krakusów znajdują się w burokach, ale to dla mnie po sąsiedzku 🤣