ewelin_n na przyjaźni jest okser, na partynicach mustang, na tęczowej (ale to bardziej centrum) tundra. a na ślicznej nic nie wiem o jakimś sklepie jeździeckim... 🤔wirek:
Może być problem. Wczoraj próbowałam uzupełnić rozmiarówkę i dostałam info, że ES prawdopodobnie wycofał się z produkcji termobótów. U przedstawiciela są już praktycznie niedostępne w standardowym rozmiarze łydki ( chyba tylko 37 im zostało). ES przestawia się na produkcję tzw. kolekcji, tzn. tak jak Escadron (zestawy kolorystyczne czapraczkowo-owijkowo-derkowe i nic poza tym). Wielka szkoda.
byłam dzisiaj w nowym Końskim Świecie w centrum. Salon jest super. Bardzo dużo rzeczy: eskadron, pikeur, euro star i kilka innych firm z wyższej półki i spory lokal, ładnie urządzony, bardziej salonowo niż sklepowo, więc może zrobi sie z tego nasz warszawski odpowiednik equishopu 😀
Zamówiłam czyścik do siodeł, rękawiczki zimowe i nowe puśliska. Zadzwonili, że puśliska będą w środe/czwartek i od razu wysyłają kurierem bo wszystko inne mają - mówię ok, zapłacone przelewem to będzie git. Niestety git nie jest 🙁 Paczka nadal do mnie nie wysłana, a ja nie mam jak jeździć 🙁 Ciekawa jestem kiedy do mnie zamówienie dojdzie.
byłam dzisiaj w nowym Końskim Świecie w centrum. Salon jest super. Bardzo dużo rzeczy: eskadron, pikeur, euro star i kilka innych firm z wyższej półki i spory lokal, ładnie urządzony, bardziej salonowo niż sklepowo, więc może zrobi sie z tego nasz warszawski odpowiednik equishopu 😀
byłam tam dzisiaj. Trafiłam zupełnie przypadkiem - pojechałam oglądać mieszkania, a tu nagle mama mi krzyczy "patrz pikeur!". Jestem zachwycona - pikeur, eskadron, bucas, mountain horse, anky, euro-star, schockemohle. Po prostu raj 😍 To chyba będzie mój ulubiony sklep 😀
Już prędzej w Warszawie coś znajdziesz niż w 3mieście, u nas jeśli o to chodzi to lipa, w Warszawie, z tego co mi przychodzi na myśl to horse trade i mustang?