Na poprzedniej stronie, pojawiło się pytanie o sklepy w Rzeszowie ze sprzętem Eskadrona. Niestety sklepy w Rzeszowie nie mają w swojej ofercie Eskadrona, zazwyczaj Horze, Far Play, Daslo, Amigo, Lamicell, Pfif i takie tam 🙁
[quote author=D+A link=topic=956.msg894813#msg894813 date=1297462585] Ja byłam ostatnio w Gidranie. Całe szczęście mam po drodze do stajni, więc praktycznie codziennie przejeżdżam obok tego sklepu🙂 [/quote]
I warto jechać? Bo ja mam ponad 20km i zrezygnowałam dzisiaj.
Ja mogę odpowiedzieć. Jak ja byłam to kantary ES były po ok. 70zł (były chyba 3 sztuki). Oprócz tego były też kantary Anky. Z padów ES dużo nie zostało- ja zgarnęłam 2. Oprócz tego został Stripe In candy VS i peacock DL pony po 159zł. Były jeszcze ze 3 czapraki ES po ok.155 i ze 2 pady i owijki Anky i ES.
wczoraj byłam na otwarciu nowego Pasi- konika na Wilanowskiej i sklep jest bardzo ładny, jednak nadal na Grenadierów jest więcej produktów 🙂 do starego sklepu jedzie się najłatwiej autobusem 158 pod sam sklep, w drugą stronę ( w stronę centrum) jest więcej opcji autobusów
Poszukuje sklepów jeździeckich w okolicach dworca centralnego, głównej stacji metra i Torwaru w Warszawie. Jak ktoś coś w tych okolicach zna to proszę o szybka odpowiedz 😉
Ja odwiedziłam sklep DOBRY-KON we Wrocławiu na ul.Koszykarzy i jestem strasznie zadowolona. Kupiłam wymarzony pad euro-stara 20zl taniej, bo mieli 10% znizki 😅 Bardzo dobrze zaopatrzony a ceny baaardzo fajne.