👀 Szukam sklep który często wystawia się na dużych zawodach (np. torwar, poznań, katowice) mają głównie rzeczy PASSIERa. :kwiatek: posiadają także bryczesy..
Polacy wystawiają ale podejrzewam że stacjonują w niemczech.
Drodzy forumowicze, a jak rozkładają się u was sklepy w większych miastach? czujecie przesyt, czy niedosyt? Czy chętnie odwiedzalibyście sklep jeździecko - zoologiczy? 😎
Drodzy forumowicze, a jak rozkładają się u was sklepy w większych miastach? czujecie przesyt, czy niedosyt? Czy chętnie odwiedzalibyście sklep jeździecko - zoologiczy? 😎
zalezy w jakich miastach 😉 Są miejsca gdzie jest duzy wybór, a i gdzie nie ma wcale. Znaczenia ma też asortyment. W trójmieście nie ma sklepu gdzie można byłoby zobaczyć wrtykuły z wyższej półki, wszystko trzeba zamawiać przez internet.
no właśnie, w moim mieście są dwa małe sklepy, jeden z troche lepszym sprzętem, ale z beznadziejną obsługą ostatnio, a drugi z tańszym sprzętem i zerowym wyborem, sama pracowałam przez prawie 3 lata w Zebrze, zanim się zamknęła i to był chyba najlepiej zaopatrzony sklep. Mam nadzieję, że do mnie starzy klienci wrócą 🙄