Forum konie »

Kącik sportowca amatora

jako, ze do aro nie mam daleko, wpadnę Wam pokibicować  😉
Forta-ooo jak fajnie 🙂 Ja bede z forumowa ewciaaa-ona z Tulipanem.Zabieramy dwa mlodziaki (4 i 5 lat) i mam nadzieje, ze chlopaki beda sie wzglednie zachowywac 🙂
Lena-mysle, ze da sie cos zrobic w tym kierunku 😉
Uuu spotkanie sabatowych hiper czempionow w szmatoholizmie? Brzmi bosko:P

Koniczka Szkoda tylko, że mój czempion jedyne na co się nadaje to na czempionat koni huculskich bo nawet nie w szmatoholiźmie, ale co tam: koreczki, jakiś lans-pad, uśmiech nr 5 i jazda!  🤣

Sierra, Koniczka-no to byc moze poznamy sie osobiscie, bo ja mojego  rudego galganka zamierzam zawiesc do aro na 21.10 😎Moze nie zrobimy zbyt duzej...hm rozpierduchy... 🙄

Milusiu, ale my planujemy "zawojować" Aromer 21 listopada  🙁

Lena spoko, nasz współ-KWU-owiec Anaa ma wziąć aparat ze sobą sa sa sa  😀iabeł:
A ja się wybieram 21.11 pokibicować (no i przy okazji luzakować troszkę) także trzymama za was kciuki dziewczyny. na kadżdą po równo 😉
Ja na najbliższych skokowych też w roli kibica jedynie 🙂 Dopiero jedne skoki po przerwie, więc mamy czas.
a ja wczoraj zapłaciłam za boksy,więc będziemy dwa dni. Integro i Madryt ze swoją amazonką  🏇
Szkoda, że mam do Was tak daleko..  🙁
chciałabym wam kogoś przedstawić...ma 7 lat,na imię Victoria TB,jest córką Donny i Calvadosa,paszport KWPN...ma 162 cm wzrostu i na razie u nas zostanie na troszkę chyba  😎:

po długim czasie znów mamy dziewczynkę...i hmm,zaczęło się od tego,że właśnie ma ruję  🙇
poza tym,milutka,grzeczna i nie wiem jak was,ale mnie łapie za oko  😉
Chyba nowe stojaki musicie nabyć, bo tych nie starcza 😉
Ktosina, fajna laska 🙂
Wow, szalona! A taka niepozorna się wydaje  🙂

Pisałam coś o roztrenowaniu? Dobre sobie, sam mi się koń roztrenował, najpierw 2 tyg. mojego mieszkania daleko od stajni, a teraz tydzień mojego chorowania  🙄 Od przyszłego tygodnia ruszamy znów do roboty  🏇
Ktosia-  😜 Jak się jeszcze obuduje to będzie dokładnie w moim typie 😀
Ktoś której Donny? Chyba nie Sary?

I jeszcze raz gratulacje dziewuchy.
Viktorynka  to import z kraju majonezu, wiec zbieżność  imion przypadkowa 😉
a ja chciałam się pochwalić,że dziadek Madryt był dziś 2 w LL,a w L klasie 6 (1 punkt za -uwaga- spóźnienie w II fazie  :wysmiewa🙂  🏇 🏇 🏇

a dzielny Integro wybaczył mi dwie kolosalne pomyłki na rozprężalni i wreszcie udało się ukończyć pierwsze w tym sezonie P na zero  😵...w N jakaś tam przypadkowa zrzutka,ale cudownie się prowadził,dobrze skakał i dzielnie pokonaliśmy jokera  🏇
jutro walczymy dalej z przeziębieniem i parkurami  😉
To ja tez sie pochwalę. Wprawdzie nie pode mną, ale Cyron kolejnemu zawodnikowi dostarcza frajdy i dzisiaj wygrał "N" na zawodach na Woli. Ale jestem z niego dumna. Kto na nim dupska nie usadzi to gniady i tak skacze 😀
Ktoś super, szkoda, że na N nie zostałam, gdybym wiedziała, że to z jokerem :/

Laguna gratulacje, pozostaje życzyć koniowi dalszych sukcesów i szczęścia do właścicieli 🙂

Rozmawiałam dzisiaj z kumpelą, zastanawia się nad sprzedażą swojego konia, bo wie, że wyżej już razem nie pójdą. Niby to rozumiem, ale jakoś mi szkoda, chociaż to nie mój koń przecież, tylko zaprzyjaźniony. Kurcze ja bym chyba nie potrafiła podjąć takiej decyzji, jak już, to wygrać w totka i kupić drugiego perspektywicznego, a na tym się bawić dalej.
Lena,jakoś ją rozumiem...choć to trudne...ja będę miała pewnie niedługo problem w drugą stronę...Integro stać na więcej niż C na regionalkach,a ja nie jestem w stanie zaproponować mu nic więcej raczej...no chyba,że wygramw totka 😁
Lena-Cyron nadal jest moją własnością 🏇 Ma tylko nowego dzierżawcę narazie do lipca 2010
W takim razie niech ma szczęście do jeźdźców, do właściciela ma z pewnością 🙂

Ktośka co wygrasz w totka, co pomoże Ci zaproponować koniowi coś więcej niż regionalki? Zaintrygowałaś mnie 😉
Podejrzewam, ze po prostu "czas".
dokładnie...czas...nie będę musiała pracować i stac mnie będzie i czasowo i finansowo na coś więcej niż regionalki  😉
No tak, zupełnie nie wiem czemu myślałam o czymś innym 😉
A o czym pomyślałaś? 👀
Ktosina nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo zazdroszczę Ci tak wspaniałych koni! Nie martw się na zapas, jak już dojdziecie do C to dopiero będziesz miała powód do zmartwień 😉 A nóż widelec coś po drodze się pojawi, co pozwoli Wam startować nie tylko na regionalkach 😉

Laguna gratulacje! Świetnie, że i Ty i dzierżawca macie z niego pociechę. Złoty koń!
Ktosina nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo zazdroszczę Ci tak wspaniałych koni! Nie martw się na zapas, jak już dojdziecie do C to dopiero będziesz miała powód do zmartwień 😉 A nóż widelec coś po drodze się pojawi, co pozwoli Wam startować nie tylko na regionalkach 😉

nie wiem,czy trener popiera mój optymizm 😉,ale myślę,że na C to my już jesteśmy gotowi... 👀
co do wspaniałych koni...cóż,nie wiem,czy ktoś poza nami zdecydowałaby się na takie 2 dziwne zakupy jakimi był Integro i Victoria  👀
[quote author=Ktoś link=topic=9535.msg373289#msg373289 date=1257620416]
A o czym pomyślałaś? 👀
[/quote]

Zmęczenie rzuca mi się powoli na mózg...

Swoją drogą podziwiam umiejętność zobaczenia w koniu tego, czym może być, a nie tego, czym jest.
Ktoś to tym bardziej szacun 👍 Ale jakby nie było, masz jeszcze czas 😉 Czekam na pierwsze starty w C 🏇

Lena nic dodać, nic ująć!
Taka mała "odskocznia",ale wydaje mi się,że pasuje nawet do wątku  😀iabeł:
Patrzcie i "podziwiajcie"  😎

🤣
zajebisty koń - musi mieć bardzo mocny grzbiet...a pan cóż...piosenka idealnie dobrana🙂
tylko siwka żal 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się