Forum konie »

Kącik sportowca amatora

Są propozycje  👀 wybierasz sie?  🤣
a kto z pomorzan za tydzień w Kwidzynie się ściga?😉
My nie tak z Pomorza ale bedziemy 😉 Bedziesz miala siodlo? :kwiatek:
domiwa, no na oklep jeszcze nie wolno.pewnie,że będe miała. 🏇
nie wiesz,czy duża presja na boksy?bo jeszcze nie zarezerwowałm,w piątek dopiero będę wiedziała,ile boksów potrzebujemy.
Dramka leczę kostkę, więc dopiero do Hippiki pojadę. A wy się wybieracie? widziałam na listach, że w tym tygodniu Marcin atakuje Łąck?
Ktoś aa super. usmiechne sie do Ciebie jak bedzie chwila i ty bedziesz mogla🙂 zawsze mozna konkurs na oklep zorganizowac 🏇

Co do boksow w sumie nie wiem bo ja mam w stajni osobnej bo konie tam jezdze jedne i sie nie pytalam. ale dzisiaj bede to moge podpytac jak sytuacja. Ale jak narazie nic nie slyszalam zeby byla jakas presja 😉 no moze na ognisko wieczorem 🥂
domiwa, super,bo nie wiem,czy potrzebuję tylko 2,czy może 3 albo 4 boksy.ognisko zawsze chętnie,ale ja już tęsknię za chińczykiem i Casablanką 🙂

jadę N i C,więc na pewno będziesz miała kiedy wsiąść,przyjedziemy już w piątek.
oooo Dramka będziesz w Łącku? 😀

Ponia Bede w niedziele jako kibic  😅

Forta Marcin miał atakować, ale po ostatnich wynikach w Poczerninie zrezygnował 🤔
Ktoś p. Marty dzisiaj nie zlapalam. ale popytalam ludzi. nie powinno byc problemu bo p. Miskiewicz wywozi troche swoich koni, ktore nie startuja a do niego wstawia Krukowski bodajze. my tez boksow nie zajmujemy, Hartmani tez maja swoje i inni. Takze powinno byc bezproblemowo.  Jutro moge zlapac p. Marte jeszcze.

Ja tez juz bede w piatek. I tam bede wsiadac wiec moze akurat sie wtedy uda🙂

Ognisko z chinczykiem da sie pogodzic 😉

Poniula daj czadu tam. 🏇
[quote author=Ktoś link=topic=9535.msg1014745#msg1014745 date=1305797486]
domiwa, super,bo nie wiem,czy potrzebuję tylko 2,czy może 3 albo 4 boksy.ognisko zawsze chętnie,ale ja już tęsknię za chińczykiem i Casablanką 🙂

jadę N i C,więc na pewno będziesz miała kiedy wsiąść,przyjedziemy już w piątek.
[/quote]

Casablanki juz nie ma, zrobili inna restauracje w to miejsce. Niestety 🙁
karolina_, -jak to,zamknęli? 🙁 to jeden z 4 powodów,dla których jeżdżę do Kwidzyna! (pozostałe to Miłosna,Rakowiec i Chińczyk - kolejność dowolna :lol🙂

domiwa, dzięki,dziś będę działać 🙂
Ktoś, my prawdopodobnie będziemy w Kwidzynie. Jednak.... 😉
Dzięki Raven mam w końcu filmik z jazdy 🙂
Jedziemy za tydzien do Sokole  💃
No to się spotkamy🙂 Co jedziesz?
Super  💃 P-N a ty?
Pewnie L i P🙂 Żałuję,ze w tym roku jest tam Liga, bo pewnie przyjedzie sporo koni i dłużej to będzie trwać.
Też żałuje  🤔
mam nadzieję, że moja kostka ozdrowieje i też się na Sokóle szykuję
Fajnie  😀
Koniczka, super! naprawde bardzo przyjemny dla oka obrazek..
Dzięki deb!
Koniczka, naprawdę fajnie Grom progresuje !! Gratuluję !! 🙂
Pani Kasia wrzucila tak sliczne foty, ze zal nie przekazac ich dalej  😉

Z Siwego pierwszej *

Siedze wykrecona, nie wiem co tu sie dzialo :P
Asior, fotki piekne :-) Widze, ze godny nastepca Hili Ci rosnie  😎 a co dosiadu to wydziwiasz  😎
Hila bedzie zawsze ta ukochana, ale Siwy mam nadzieje okaze sie duuuzo lepszy  🙂
croopie, dziękować!

asior, dziecko Ci chyba dorasta!🙂
z tego co kojarze co pisalas tu i owdzie o obu, to Siwy wydaje sie miec potencjal ktorego brakowalo Hili, Hila byla wypracowana, wiec mysle, ze z Siwym "poszumicie"  mocno  😎

Koniczka, pamietam, jak z 6 lat temu -chyba tyle, bo jeszcze bylam w Polsce wowczas, zobaczylam jakies Twoja zdjecia z Gniadym, sama wiesz jak to wygladalo wowczas, a teraz jak na Was patrze, to oczom nie wierze jaki progres zrobilas - Ty zrobilas  😎 bo naprawde fajny obecnie Gniady to juz Twoja robota w niego wlozona 😎 po prostu  👍
sanna, mam nadzieje, ale nie zapeszajmy 😉

Koniczka, przeciez to juz stare bydle! 7 lat stuknelo w maju  😉 Ale fakt, ze nadal sie zmienia i meznieje.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się