domiwa, no na oklep jeszcze nie wolno.pewnie,że będe miała. 🏇 nie wiesz,czy duża presja na boksy?bo jeszcze nie zarezerwowałm,w piątek dopiero będę wiedziała,ile boksów potrzebujemy.
Ktoś aa super. usmiechne sie do Ciebie jak bedzie chwila i ty bedziesz mogla🙂 zawsze mozna konkurs na oklep zorganizowac 🏇
Co do boksow w sumie nie wiem bo ja mam w stajni osobnej bo konie tam jezdze jedne i sie nie pytalam. ale dzisiaj bede to moge podpytac jak sytuacja. Ale jak narazie nic nie slyszalam zeby byla jakas presja 😉 no moze na ognisko wieczorem 🥂
Ktoś p. Marty dzisiaj nie zlapalam. ale popytalam ludzi. nie powinno byc problemu bo p. Miskiewicz wywozi troche swoich koni, ktore nie startuja a do niego wstawia Krukowski bodajze. my tez boksow nie zajmujemy, Hartmani tez maja swoje i inni. Takze powinno byc bezproblemowo. Jutro moge zlapac p. Marte jeszcze.
Ja tez juz bede w piatek. I tam bede wsiadac wiec moze akurat sie wtedy uda🙂
[quote author=Ktoś link=topic=9535.msg1014745#msg1014745 date=1305797486] domiwa, super,bo nie wiem,czy potrzebuję tylko 2,czy może 3 albo 4 boksy.ognisko zawsze chętnie,ale ja już tęsknię za chińczykiem i Casablanką 🙂
jadę N i C,więc na pewno będziesz miała kiedy wsiąść,przyjedziemy już w piątek. [/quote]
Casablanki juz nie ma, zrobili inna restauracje w to miejsce. Niestety 🙁
karolina_, -jak to,zamknęli? 🙁 to jeden z 4 powodów,dla których jeżdżę do Kwidzyna! (pozostałe to Miłosna,Rakowiec i Chińczyk - kolejność dowolna :lol🙂
z tego co kojarze co pisalas tu i owdzie o obu, to Siwy wydaje sie miec potencjal ktorego brakowalo Hili, Hila byla wypracowana, wiec mysle, ze z Siwym "poszumicie" mocno 😎
Koniczka, pamietam, jak z 6 lat temu -chyba tyle, bo jeszcze bylam w Polsce wowczas, zobaczylam jakies Twoja zdjecia z Gniadym, sama wiesz jak to wygladalo wowczas, a teraz jak na Was patrze, to oczom nie wierze jaki progres zrobilas - Ty zrobilas 😎 bo naprawde fajny obecnie Gniady to juz Twoja robota w niego wlozona 😎 po prostu 👍