a to nie Nato? kurcze myslalam ze Twoj malz bedzie jechal i juz wbilam sobie w glowe, ze na bank Ty na Nato🙂 znow edycja: czy w Kuzni beda jakies zawody regionalne w sierpniu? czy juz cos wiadomo? bo dojrzalam do wyjazdu do kuzni zamiast gajewnik
no wlasnei po Lacku mi sie wkrecilo, ze masz w Warce na Nato N jechac..zupelnie nie wiem czemu 😁 moze za duzo sie go naogladalam😀 gratulacje za udane przejazdy🙂 fotki widac🙂
W sobotę L wygrałam, P zrzutka (moja wina, źle rozjechałam linie). Dzisiaj w P też zrzutka (Dramka mocno przyjrzała się na kałuże przy przy przeszkodzie. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z konia.
Jak mi sie zachce to moze wybiore sie do Nowecina troche pofocic. Dawno juz nie mialam mojego lusterka w reku..... Tylko, ze len jestem a Nowecin daleko, wiec nie wiem czy mi sie zachce.
Klami, e, tak źle nie będzie😀 Ja się gubię, ale mało skutecznie, bo zawsze w końcu trafiam do celu. A ilu miłych ludzi po drodze poznaję 😀 Do Nowęcina chyba w ogóle trudno drogę zgubić...
Strzyga, taaaa.... i pierwszy raz mialam wtedy moje nowe autko w rekach. 😉 Stresik. Owczarnia to jednak "troszke" blizej, mniej skrzyzowan, na ktorych mozna obrac zly kierunek. Wiesz jaki mialam problem jak na pare dni konia do Koleczkowa wywiozlam?? To byla masakra.
Strzyga, hehe... To zobaczymy jakos blizej weekendu czy sie zdecyduje na wycieczke. Hmm..... musialabym bardzo rano wstac coby jeszcze moja Sierotke ruszyc. :/
Troszkę offujecie - niektórym to przeszkadza. Piszcie może takie rzeczy via PW lub GG...? Dzięki.
jak chcecie namiar na tani nocleg w Nowęcinie,rzut beretem od stajni i parkuru,to dajcie mi znac na pw...my się jeszcze zastanawiamy czy jechać,czy jechać tylko na niedzielę,a może już w piątek?musze szybko się zastanowić,bo mi boksów zabraknie...
Powiem wam dziewczyny ze jestem mega zadowolona z mojego konia 😀 Jakie to jest kochane zwierze 😀 Jak on skacze 😍
No i z siebie chyba też powinnam być zadowolona. Po raz pierwszy oba parkury mi się jechało tak bosko, nie umarłam, nie sparaliżowało mnie, nawet nieszczęsny okser w ciapki udało nam się pokonać bez problemów😀
Jeśli chodzi o skoki to mój koń skacze coraz bardziej szatańsko, ostatnio pracujemy więcej na gimnastykach i żeby go trochę wycofać bo jest ogień i dym niesamowity i wypadałoby zacząć to trochę kontrolować. Plany zawodowe zostały trochę odsunięte w czasie, bo siodło muszę zmienić, więc fundusze zostały z lekka przekierowane.
Ujeżdżeniowa praca to też sama radość, ostatnio zaczęliśmy rozpracowywać na treningach parę trudniejszych rzeczy - pojedynczy zygzak w galopie, próbujemy łączyć lotne w serie, a ostatnio nawet zrobiliśmy duże wprawdzie, ale półpiruety 😜 Mówię wam, mój koń to sama radość do jazdy! Nawet trenerka go ostanio pochwaliła, że super chodzi, a ona z tych oszczędnych w pochwałach.
Powiem wam dziewczyny ze jestem mega zadowolona z mojego konia 😀 Jakie to jest kochane zwierze 😀 Jak on skacze 😍
No i z siebie chyba też powinnam być zadowolona. Po raz pierwszy oba parkury mi się jechało tak bosko, nie umarłam, nie sparaliżowało mnie, nawet nieszczęsny okser w ciapki udało nam się pokonać bez problemów😀
To jest najważniejsze. 😀 Przeszkody w Warce też były "ciekawe" np. niebieski mur, przeszkoda z tęczą, wszystkie mocno kolorowe na białym podłożu. Drugiego dnia mi się najlepiej jechało chociaż bałam sie że koń nie będzie miał siły a był akurat 💃 Więcej fotek 😅
"Kuźnia Nowowiejska, 22 maja 2010 r. Zarząd Stowarzyszenia Kuźnia Nowowiejska biorąc pod uwagę nadzwyczajne zjawiska pogodowe i związane z tym trudności w zapewnieniu normalnej frekwencji startujących na zawodach oraz wychodząc na przeciw postulatom Zarządu Warszawsko-Mazowieckiego Związku Jeździeckiego o konieczności zmniejszenia liczby zawodów w Kuźni Nowowiejskiej, postanowił odwołać tegoroczny cykl Zawodów Regionalnych pod nazwą Toyota Kuźnia Cup 2010 razem z rozgrywanymi w tym samym czasie zawodami: Puchar Kuźnia Wiosna-Lato 2010 i Puchar Kuźni Lato-Jesień 2010 ! Wierzymy, że zwolnione przez nas terminy zawodów regionalnych pozwolą innym organizatorom na lepsze, bezkolizyjne przeprowadzenie zawodów jeździeckich, których terminy z konieczności ulegają ciągłym zmianom."