Sierra, a na jakich konkursach będziesz? majeczka, tak z dwoma. Straszny stres mam, bo z rudym pierwsze wyższe zawody od grudnia. A Ty jakie konkursy jedziesz?
Kucolem LL i L a Lionem L i P - ja ostatnio Lionem jechałam na MWi Maz na Kozielskiej... może być wesoło;-) A Ty co jedziesz? Sierra z jaką ekipą przyjeżdżasz?
Siwym LL i L a Rudym P i N. Mam nadzieję, że wstydu nie będzie. Boję się, że się zestresuje (już zaczęłam;p ) i zacznę głupie rzeczy z nerwów wyczyniać.
Ja się strasznie stresuje tym startem. Denerwuje się tym, że miałam przerwę, no ale usłyszałam że jesteśmy na to gotowi, w domu skakał mi wszystko bez zrzutek z każdego odskoku i najazdu, więc mam nadzieję, że nie dostanę paraliżu;p
Pierwsze wyższe zawody od grudnia (jeździłam niżej w związku z akademickimi), a pierwsze N w życiu i moje i konia. Zostałam namówiona;p na treningach było wszystko ok. Mam nadzieję, że na zawodach też będzie.
Brzask, 120 wcale nie jest takie straszne. ;-) Pamiętam jak byłam mniejsza i jeździłam LL,L,P Ci jeżdzący już N opowiadali jak to cięzko jest zrobić II klase i wogóle .. i jak zaczynałam jeździć 120 to myślałam, pewnie ze 2 lata mi zajmie robienie II .. a zajeło mi 10 zawodów pod rząd ;] w tym 1 odwołali bo przyszła nawałnica, i na 1 sie wywaliłam z koniem 😂
ja sie zastanawiam czy w bliżej nieokreślonej przyszłości dane mi będzie zacząć jeździć 140 w stylu takim jakbym chciała i wogóle żeby to miało ręce i nogi...bo moja pierwsza próba pominąć można milczeniem ;]
tia,jakieś rok temu jechałam pierwsze N na Integro,a mam wrażenie,że to sto lat temu było 🤣 i jak mnie tu m.in Ponia na forum pocieszała,jak mi tego ostatniego oczka brakowało...a w tym roku,rach,ciach i nie wiedziałam kiedy,a oczka same jeszcze wiosną wpadły 🤣
do boju dziewczyny,jak nie spróbujecie,to nie będziecie wiedziały,czy jesteście gotowe....pamiętam jak na początku zeszłego sezonu otwartego szukałam N-ek z jokerem...teraz sama się z siebie śmieję,bo to takie trochę oszukane Nki,dla uwierzenia w siebie i konia 😉 po kilku parkurach paraliż przechodzi, i można z uśmiechem na ustach "scignąć"się w tym N do boju dziewczyny,trzymam kciuki za wszystkie startujące i debiutujące w nowych klasach 😅
p.s.czy ja kiedyś pojadę 140? 🍴 [/quote] Chwilowo jestem bez samochodu 🤔 Pozatym w poniedziałek/wtorek kosimy siano i pt /sob mamy zbierać. Nie dane mi jest startowac od majówki widocznie.
[quote author=_kate link=topic=9535.msg624803#msg624803 date=1276809270] a wiecie, że teraz 20 czerwca jest Owczarnia? bo dopiero co się w kalendarzu objawiło. 🙂 [/quote]
Ponia, mam mijesce w bukamanie,bo jedzie tylko Integro...
pojadę 140,jak mi kasy na te zastrzyki wystarczy,bo wiesz,2 sezon już chorym koniem z jeszcze chorszymi plecami jeżdżę,a on nadal skacze...worek kasy już poszedł,rzygać mi się już chce na te komentarze...to już nawet przestało mnie bawić,zaczyna mnie to brzydzić 🙁
Dramka, nic....ktoś,kiedyś powiedział,że koń ma chore plecy...a koń miał chore kopyta...kopyta się wyleczyły i nagle koń cudownie ozdrowiał....niestety,niektórym w głowie się nie mieści,że mogli się aż tak pomylić...Integro to nie jest gwiazda na miarę europejskich parkurów,ale na polskie realia dla takiego amatora z ambicjami jak ja,jest wystarczający....i to się ludziom w głowach nie chce mieścić...ale każdy sądzi wg siebie,skoro sam nie jest do końca czysty,szuka też tego u innych...
_kate, gdybym miała choć jeden,to kupiłabym sobie "zdrowego" zamiast ładować kase w chorego 😉 chociaż nie - przecież mam zdrową...ale kobyłę 🙂