Forum towarzyskie »

Kartki z wakacji 2014

Srokate 🙂 bardzo dziękuję za kartkę, aż Ci zazdroszczę wakacji 🙂  :kwiatek:
Srokate, Chainsy- dziękuję za kartki :-)
Mam nadzieję, że się podobały :kwiatek: co prawda mieszkam na dalszych obrzeżach Kołobrzegu, a nigdzie nie wyjeżdżałam, a że Kołobrzeg to takie miasto wakacyjne to wysłałam jako kartkę wakacjną 😜 ja nadal czekam na kartki :kwiatek:
DeJotka - cieszę się, że szczęśliwie doszło  😀
Srokate - dziękuję serdecznie za śliczną kartkę  :kwiatek:
dziękuję olencja za śliczną kartkę :kwiatek:
srokate, cieszę się, że doszła 🙂
Ok wyslalam moje kartki, mam nadzieję że szybko dotrą 🙂
MonioRek, do mnie już dotarła 😀 Bardzo dziękuję :kwiatek:
Cieszę się 🙂 Ja czekam aż mnie listonosz odwiedzi bo narazie pustki 😉
U mnie też pustki. W edycji wielkanocnej przyszła tylko 1 kartka, mam nadzieję, że w tej edycji wakacyjnej tendencja jest wzwyż niż jeszcze mniej :P

Ode mnie dotarły wszystkie trzy, do mnie jedna ... czekam dalej 👀
Bardzo przepraszam za opóźnienie, moje poszły w weekend  😡
U mnie w skrzynce dalej pustki  🙄
MonioRek ja na chwilę obecną mam jedną i nadal czekam... 👀
Ja też mam jedną...i z moich też doszła jedna.
Taaak olencja doszła, stoi na honorowym miejscu 💘
srokate, to jest właśnie ta jedna 😀

A druga gdzieś chyba zaginęła w akcji (żeby nie było - wysyłane tego samego dnia. Ba, w tej samej sekundzie :P )
Deksterowa - dziękuję za prześliczną kartkę!  :kwiatek:
No dobra, ja dostałam obydwie. Moja doszła jedna... mam nadzieję, że druga też dojdzie (albo po prostu odbiorca jeszcze siedzi na wczasach i nie wie, że dostał kartkę - bo wysyłałam obydwie razem).
Deksterowa dziękuję za śliczną wakacyjną kartkę :kwiatek: ode mnie doszły wszystkie trzy, do mnie planowane dwie. Czy ktoś jeszcze miał do mnie wysłać? :kwiatek:
Ja... I nie mam pojęcia dlaczego jeszcze jej nie ma 🙁
Dziękuje Chainsy za śliczną kartkę ( i dodatek  😀 ) - doszła dawno, przepraszam że dopiero teraz piszę.
Moje obie jakby coś wysłane.
DeJotka dawno wysłałaś?
Wrzuciłam do skrzynki w sobotę, razem z kilkoma innymi, żadna jeszcze nie doszła :/
DeJotka może to przez ten długi weekend, dojdą na pewno 😉
Dostałam info, że jedna z wysyłanych wtedy już doszła, czyli powinny zacząć się pojawiać 😉
Ode mnie doszła jedna, a u mnie w skrzynce dalej pusto....
Następnym razem ja wyślę każdemu, bo ode mnie doszły wszystkie i do tego w przeciągu 1-2 dni 😂 DeJotka na Twoją kartkę czekam niecierpliwie! 💘
Ok jedna doszła 🙂 Karino1998 dziękuję 🙂
Karino1998 Cieszę się bardzo, że dotarło szczęśliwie! 🙂 No, to u mnie już z wszystkimi kartkami ok 🙂
DeJotka dziękuję za piękną kartkę :kwiatek: do mnie doszły wszystkie, ode mnie także. Dzięki wszystkim za fajną zabawę i usłyszenia przy następnych kartkach :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się