Forum towarzyskie »

PILNE!!! Lekarz specjalista od chorób zakaźnych lub wewnętrznych w WARSZAWIE!!!

Forumowicze!

Błagam o pomoc  czy może mi ktoś polecić lekarza specjalistę od chorób zakaźnych/ wewnętrznych?!?!

W czwartek mój dziadek wylądował na OIO-mie w szpitalu. Z tego co wiem od lekarza w brzuchu ( nie w otrzewnej) pojawiły mu się w różnych miejscach pęcherze. Podczas operacji okazało się że sa one wypełnione ropą. Nie wiemy co spowodowało ich powstanie, ani co to jest. Cały czas czekamy na wyniki posiewu.

Dziadek jest w tej chwili w stanie ciężkim stabilnym, wczoraj zaczeły pracować nerki.

Proszę o wszelkie namiary gdzie możemy się skonsultować/zasięgnąć opinii.

Przepraszam za brak składni, ale jestem cała rozstrzęsiona po relacji mojej mamy z dzisiejszej rozmowy z lekarzem.

Przepraszam że zakłądma oddzielny wątek, ale każda chwila się dla mnie i rodziny liczy na wagę złota.

Byłabym wdzieczna gdyby Moderator mógł podpiąć wątek aby nie spadał w dół.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Niestety nie znam takiego specjalisty. Szpital na Banacha cieszy sie dobrą opinią więc bądź dobrej myśli.
Dziękuję.

Na razie wiemy że mamy do czynienia m.in. z beztlenowcami.
LuxMed ma medycynę zakaźną i NZOZ SOLMED na Solcu. Zadzwoń i zapytaj o lekarzy. Może tak coś znajdziesz poza Kliniką Chorób Zakaźnych
Asds, podejrzewam że lekarze oddziału, na ktorym leży Twoj dziadek mają dużo lepsze ścieżki dostępu do specjalistów. Napewno nie siedzą z założonymi rękami.
Dużo zdrowia dla dziadka!
Wierzymy w lekarzy, ale próbujemy sami też coś działać więcej.

Najbardziej obawiam się tego że dziadek może się poddać... 🙁.
asds, Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zakaźny w Warszawie na ul. Wolskiej.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się