Forum towarzyskie »

"Nie ogarniam jak..."

Tyłek jak tyłek. Nic nadzwyczajnego. Ot co.
No pewnie, że nic nadzwyczajnego. Po prostu mnie to trochę rozbawiło.
Jak schudnę jeszcze kilka kg, to kto wie.. może też sobie wstawię swój tyłek w avatar... 😁
Julie ja też, a co 😂
Julie Ty to wstaw cycki, są fajniejsze 😜 😁
Julie, też się uśmiałam (tak pozytywnie) widząc avatar Pursat. No zazdroszczę paskudnie, bo mój by się nie zmieścił  😁
To wszystkie powstawiajmy bicek, tricek itp i będziemy oceniać kto dłużej i bardziej z Chodasią ćwiczył 😀
CzarownicaSa, No nie wiem czy mąż mi pozwoli... 😁
Ale dobra! Zróbmy taką akcję, że każdy sobie wstawia w avatar swoją ulubioną część ciała!
🏇
(Moje cycki są raczej ostatnie na liście. Tyłek prędzej.)

<edit> Jak wstawię zbliżenie czegoś z wyżej wymienionych, to w sumie i tak nie będzie wiadomo, czy to tyłek, czy cycki.  :wysmiewacz22:
CzarownicaSa, No nie wiem czy mąż mi pozwoli... 😁
Ale dobra! Zróbmy taką akcję, że każdy sobie wstawia w avatar swoją ulubioną część ciała!
🏇
(Moje cycki są raczej ostatnie na liście. Tyłek prędzej.)

To ja ODBYT, rezerwuje sobie wyłączńość
A ja mam takie pytanie: Julie, skad wiesz, ze to osobisty tyłek Pursat?  Przecież wyryte na nim imię nie jest?
A ja mam takie pytanie: Julie, skad wiesz, ze to osobisty tyłek Pursat?  Przecież wyryte na nim imię nie jest?

Wywęszyła....
Przypadkowo widziałam zdjęcia w wątku modowo-ciuchowym, jak tam weszłam zadać pytanie.
Już widzę, jak licznik wejścia do owego wątku drastycznie rośnie w górę  😁
CzarownicaSa juz miałam właśnie to pisać 😀 refleks szybszy masz 😀
Aha 🙂
No coz, ja mogę w temacie tyłka w awatarze powiedzieć tylko, ze jakbym taki miała, to tez bym go moze wstawiła. Ale możecie spac spokojnie, to sie nigdy nie zdarzy  😕
Ja tam już się negliżowałam swojego czasu tu i ówdzie, wystarczy tego na całą bytność forum 😁
Julie, kurczę, jutro idę na RTG biodra, mogłabym wstawić swój tyłek w jeszcze większym negliżu, niż Pursat i jednocześnie nie dostać za to bana 😁

...teraz jeszcze tylko przekonwertować RTG na komputer i sława moja  😎
Busch no dobra, przebiłaś chyba wszystkich 💃 😁
busch, przy rtg szczęki dostałam jeszcze w formie cyfrowej, więc wiesz... 😉
busch   👍

W sumie ja mam RTG kolana  😀iabeł:
Jak bedzie taki konkurs to moze sie porwe na kolonoskopię. I kto mi podskoczy, no kto?
Nie ogarniam jak można sobie dorysowywać czarne, prostokątne brwi na pół twarzy.
RTG pęcherza moczowego tez myślę, że by się nadawał 😀
kolanoskopia wygrywa. Chociaż to trochę już Dodofon zarezerwowała.
Musiałybyście podzielić się blaskiem chwały. 😉
Sonkowa takie rysowane flamastrem najmodniejsze 😀
Technicznie rzecz biorąc kolonoskopia nie jest specjalnie zainteresowana odbytem, tylko bardziej głębokimi treściami życia człowieka 😁
bez odbytu nie mamy dostępu do najgłębszej treści człowieczej.
przez gardło się nie przepcha przecież 😉
Technicznie rzecz biorąc kolonoskopia nie jest specjalnie zainteresowana odbytem, tylko bardziej głębokimi treściami życia człowieka 😁

Nieważne czym sie interesuje, ale co mozna oglądać dzieki niej 🙂
No to proszę. 😁

Dodo, dawajjjj!!! 😀

(Kochanie, to jest zdjęcie czyichś pośladków z internetów, wycięte.)
Julie Gdzie jest koń ? Dobiegł wreszcie tam gdzie chciał ?  😉
Apokalipsa...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się