i zobaczymy czy nie będe musiała go wypełniać ziemniakami 😉
nie, tylko musisz pamiętać o wybieraniu bistu do miseczki. czyli: pochylasz się do przodu, jedną ręką odciągasz ramiączko, drugą wkładasz pod pachę i ruchem po skosie wyciagasz wszystko do miseczki. z drugą stroną tak samo 😉
Dworcika, a do jakiej miseczki mja arozmiary? ja niestety w sklepach widzialam konczace sie na D O Triumpha pytasz? Na pewno można kupić np. 70F, tylko w przy takich miseczkach wybór drastycznie maleje. I nie jestem pewna, jak z mniejszymi obwodami (bo mnie to nie dotyczy), ale jakoś nie jestem pewna...
Kaprioleczka, wychodzi na to, że twój stanik bez sensu opisany. Z za małym obwodem to też nie ma co... Chyba że został opisany jak opisany, bo się b. rozciąga. Ale to wtedy rzeczywiście złączka na początek.
Przebijam, z 75D na 70G, potem na 65H. Tylko, że to 65H to Freya Rio, a ona jest naprawdę ściśliwa. Inne 65 były za luźne, zresztą akurat wtedy żadna kolekcja nie miała 60HH (w tym sklepie), a na takim powinnam skończyć.
I od razu operacja pomniejszenia piersi zeszła na drugi plan 🙂.
[quote author=sznurka link=topic=9509.msg473351#msg473351 date=1265387542] Dworcika, a do jakiej miseczki mja arozmiary? ja niestety w sklepach widzialam konczace sie na D O Triumpha pytasz? Na pewno można kupić np. 70F, tylko w przy takich miseczkach wybór drastycznie maleje. I nie jestem pewna, jak z mniejszymi obwodami (bo mnie to nie dotyczy), ale jakoś nie jestem pewna...
Kaprioleczka, wychodzi na to, że twój stanik bez sensu opisany. Z za małym obwodem to też nie ma co... Chyba że został opisany jak opisany, bo się b. rozciąga. Ale to wtedy rzeczywiście złączka na początek.
P.S. 75C > 70E/F 🙂 I git. [/quote]
wlasnie opisany jest bez sensu. Opisany jest 70A, po zmierzeniu centymetrem to on ma 56 cm w obwodzie. Naprawde, nie moge w nim oddychac a moj kregoslup nie moze zyc. faktycznie chyba kupie sobie zlaczke i bede tak go nosic, zobaczymy czy sie rozciagnie
Wg kalkulatora z pierwszego postu tego wątku mam rozmiar 65 I 🤔 Na razie chodzę w 70 D, które i tak ciężko jest u mnie dostać. Chociaż... teraz widzę, że moje raczej za małe miseczki mają... Do jakiego wieku biusty wam rosły?
Tak, tak, ale tak mniej więcej od kiedy Wasz rozmiar się ustabilizował i przestał rosnąć. Jak sobie rozmawiam z cycatymi koleżankami to one mówią, że od skończenia gimnazjum powiększyły się jeszcze o kilka rozmiarów, co mnie lekko przeraziło. Teraz mam już na pewno E i nie wyobrażam sobie mieć już większych. To strasznie niewygodne;/
A ja wlasciwie przez cale gimnazjum bylam 'plaska', dopiero jakos pod koniec 3 klasy sie ruszylo 😉 potem mialam dlugo kompleksy, ze mam maly biust ( tak to jest, cholera, otaczac sie kolezankami, ktore stanika moga uzywac jak czapki 🤣 ), ale w sumie mi przeszlo i jestem zadowolona. Chociaz czasem by sie chcialo wiekszy 😉 ale czesto slysze, ze jednak niewygodny.
Bo Wy jakoś dziwnie w tym wątku dyskutujecie. Wszędzie indziej, czy to czapraczkach, czy to o munsztuczkach czy o innych fatałaszkach albo konikach czy temu podobnych, bez zdjęć właściwie się nie rozmawia. Dlatego niektórych, co obszerniejszych wątków nawet nie próbuję otwierać, bo przy moim łączu to syzyfowa praca. A tu..? Czy temat jest mniej ważny...? Mniej palący..? I co..? Zero zdjęć! Jak już link, to co najwyżej do wystawy sklepowej! A skąd wiadomo, czy ten model będzie na modelkę pasował..? Proponowałbym, jak w wątku o pracy z koniem, zdjęcie bez i z, a także przed i po. I wtedy, to by można było podyskutować! Więcej powiem: to by był najpoczytniejszy wątek na całej re-volcie!!!
Wg kalkulatora z pierwszego postu tego wątku mam rozmiar 65 I 🤔 Na razie chodzę w 70 D, które i tak ciężko jest u mnie dostać. Chociaż... teraz widzę, że moje raczej za małe miseczki mają... Do jakiego wieku biusty wam rosły?
wawrek, jkobus - dziewczyny nie chcąc zaśmiecać forum założyły na wzór szmatoholików oddzielną galerię zewnętrzną o adresie : www.fajnecycki.pl polecam!
Unormowały się w I klasie LO (wg. "starych" staników miałam jakieś 75B), po tabletkach urosły do 75D-DD (zależnie od kroju stanika, też wg. "starych"😉.
No przecież macie ta jak byk napisane, jakie są atrakcje: Nieograniczone możliwości kontaktu ze skarbami natury wysoczyny kałuszyńskiej: stare lasy mieszane - 200-u letnie dęby, sosny, brzozy, graby; łosie, bobry, dziki, sarny, lisy, zające oraz jastrzębie, sowy, bociany, kuropatwy, bażanty, dzikie kaczki do wyboru do koloru 😁
Generalnie lubię bluzki te bardziej wycięte,ale odkąd kilku klientów mi powiedziało,że przychodzą do mnie,żeby sobie popatrzeć,zaczęłam do pracy w golfach chodzić 😁 Szef natomiast się śmieje,że mu od tego momentu obroty o połowę spadły.
Byłam dziś obadać stan konta, bo nie wiedziałam czy jeszcze mnie stać na płacenie kartą. To źle... w tej chwili lecę na Allegro i inne fajne strony, gdzie mój rozmiar bywa 😁
Ja tam nigdy bym się nie odważyła kupować z internetu. Co jak co, ale stanik musi być idealny. A z okazji ferii, muszę za niedługo się ponownie wybrać do sklepu. Mama się załamie, bo mój rozmiar, a przede wszystkim moje wymagania to jedna, wielka masakra. 😵
JARA, mam to samo 😉 Z tym, że kupując przez net nastawiam się, że mogę wywalić kasę w błoto, więc nie pozwalam sobie na jakieś duże kwoty. Trudno. Może kiedyś dane mi będzie skorzystać z usług sklepu stacjonarnego, w którym będą mieli to czego potrzebuję w kwocie, którą jestem w stanie wydać. Na szczęście stanik, który kupiłam przez Allegro jest w sam raz 🙂