to i ja przetransformowałam się powypłatowo: 70/75B -> 65DD i w końcu mam biustonosz, a nie ozdobną nakładkę na cycki. z sześciu zamówionych tylko jeden leży jak powinien, ale... miło się mierzyło 😁 pierwszy sofcik w życiu, jest świetny i śliczny 💘
oja, zmierzylam sie wg Waszych rad, i doslownie zaliczylam opad szczeny. Bo wyszlo mi 65D a przeciez ja mam serio maly biust, przynajmniej tak mi sie wydaje. Ale kupie jakis biustonosz w takim rozmiarze, moze zalicze kolejny, pozytywny opad szczeny🙂
Scottie- ciezko zebys mnie rozczarowala- codziennie widze swoj biust i przeciez wiem, ze nie mam balonow. I w sumie masz racje, bo moge chodzic bez stanika.😉 A nazywanie biustu 'to' odrobine razi:P
sienka- w takim razie musze jeszcze ogarnac ten temat🙂
pony, o swoim też tak mówię, ale jeśli Cię uraziłam, to przepraszam 😉
Najbardziej chce mi się śmiać z kobiet, którym się daje polskie "G" i twierdzą, że to taka ogromna miska i że co one w nią włożą. Pokazuje na mój biust i mówię "TO JEST G" i milkną, bo ja też płaska 😉 tyle że 60 noszę.
nieeee, Scottie, nie urazilas mnie🙂 Ja po prostu bardzo sie ciesze na mysl o tym, ze jest szansa, ze moj biust bedzie wygladal ciut lepiej jesli bede miala dobrze dobrany stanik, o🙂
yga, mamy dokładnie ten sam rozmiar miski, generlanie ten biust się zalicza do małego 🙂 Tak jak Teodora, pisze: nic specjalnego. Poza tym 70E to inaczej 65F, a między F a D to dwa rozmiary różnicy, także porównaj sobie, jakbyś miała mieć 2x mniejszy biust 🙂
pony, o swoim też tak mówię, ale jeśli Cię uraziłam, to przepraszam 😉
Najbardziej chce mi się śmiać z kobiet, którym się daje polskie "G" i twierdzą, że to taka ogromna miska i że co one w nią włożą. Pokazuje na mój biust i mówię "TO JEST G" i milkną, bo ja też płaska 😉 tyle że 60 noszę.
W tym momencie przy swoim 60C poczułam się wklęsła 😉
yga, ale ja mam w obwodzie 10 cm mniej (lubię ciasno), więc może być problem 😉 Na marginesie dodam, że moja siostra miała problemy z oddychaniem w 65G (normalnie nosi 65G-70F w polskich push-up'ach), w którym ja w tym samym modelu, dokładnie ten sam rozmiar, zwężałam jeszcze o... 18 cm, bo był dla mnie za luźny 😉
Hija, no niestety, to są wszystko bardzo małe biusty 🙂 Ale ja tam widzę same zalety "płaskości", ostatnio nie umiałam funkcjonować w mega push-up'ie 60H, płaskie też nie skacze tak bardzo, więc ja się tam cieszę ze swoich rozmiarów 😉
yga jak jakis znajdziesz w przystepnej cenie, to daj znac. Ja sie raz nacielam kupujac wlasnie przez allegro. Bylo napisane niby ze 75 e i wlasnie mniejsze gacie, a dostalam stanik z obwodem, ktorym sie moge dwa razy opasac 🤔 I w ogole miski tak idiotycznie wyprofilowane, ze nawet po zwezeniu nie da sie normalnie nosic stanika nie obawiajac sie, ze ci nie wypadnie. Mierzylam ostatnio 70f i fajnie lezal i jak mi ktos powie, ze mam maly biust, to go wysmieje!! Marze o zmniejszeniu i zazdroszcze wszystkim plaskim!!
Oj Sienka.., ja wlasnie zawsze nosilam typowe 75 C, i czulam sie w nich strasznie niekomfortowo. Miseczki za male, nietrzymające=zły obwód, dlatego zdecydowałam się na zmierzenie biustu ktory był polecany w tym wątku. Mam 70e (duże E), w ktorym czuje sie rewelacyjnie, chociaz teraz po tabletkach musze chyba nosic wieksza o rozmiar miseczke.. 👀 Ale bardzo mi podpasowały. A zdjęć nowych dawno nie wstawialam, troche mi sie urosło tu i ówdzie dkatego może masz takie skojarzenia, chociaż ja do małobiuściastych nigdy sie nie zaliczałam 😉
edit: I PO TWOJEJ RĘCE! 😜 😁
Jade na dniach nad wode i cholera jasna nie mam w czym wyskoczyc. Skonczy sie na tym, ze wyjde w swoim babcinym staniku ! 🤔wirek:
Ostatnio chodzę też w 80D, bo byly w promocji za 6 zł 😁 wiadomo, że leżą gorzej, ale przynajmniej mam w co cyce ubierać, bo wszystkie biustonosze poszły do kosza..
A ja ostatnio kupiłam sobie stanik, który leży chyba najlepiej ze wszystkich moich, chociaż reprezentuje całkowicie inny rozmiar niż ten "mój" (mój to zależnie od kroju i momentu w miesiącu 60F-65E) , bo 70B 😁 I zapłaciłam za niego całe 10,20zł =D Jest cudny 😍
ja dzisiaj znowu zawitałam do peachfield i tak jak myslałam- zmienił się mój rozmiar 😵 już nie jestem 65GG, tylko 60GG. poki co kupiłam 3 staniki w nowym rozmiarze, jutro muszę jeszcze poszperać w innych sklepach, tak żeby móc wymienić (znów) całą zawartość szuflady z biustonoszami
A ja swój nowy stanik odłożyłam do szafy i męczę biust w starym. No niestety, coś mi się zrobiło, chyba mam jakiś za wrażliwy biust teraz ponieważ ten nowy mnie uwiera, drapie itd 🤔 Miseczkę ma podszytą taka jakby siateczką...w sklepie nie zwróciłam na to uwagi. Męczę się z nim ponad miesiąc i nie mogę się przyzwyczaić.