Forum towarzyskie »

Re-voltowe Lobby Biuściastych

Teraz to już na prawdę nic nie kumam.. Zajrzałam przed chwilą na stronę polecanego przez lobby biuściastych sklepu Avocado i wiecie jaki rozmiar wyszedł według ich wskazówek i tabeli? 75 H  🤔  😵
Skąd znów te różnice?? Wg kalkulatorów internetowych to było 70 F.

Chyba bez wizyty w sprawdzonym sklepie z kompetentną obsługą się nie obędzie..   🙄
70E naprawde dobrze na mnie lezy. Teraz problem tylko taki zakupic. Znalazlam jeden stanik 70 E w calej galerii w Bialej, i na dodatek bardotka. lezy dobrze, ale wyglada nieladnie pod bluzką.

Gdzie zakupujecie staniki w niestandardowych wymiarach?
yga, ahhh!!!!!!! przyjedz do wawy to Ci zalatwie znizke :P mamy mnostwo 70e, to bardzo popularny rozmiar 🙂
Scottie jeżeli to nie tajemnica - w jakim sklepie pracujesz? I jak u was z wyborem 60E 😉
www.satine.pl (jako stacjonarny polecam raczej Puławską). z 60E- krucho, ale mamy usługi gorseciarskie i 65D można bez problemu zwęzić- a w nich jest większy wybór 🙂
Wygląda bardzo obiecująco 🙂 Na pewno się wybiorę w przyszłym tygodniu.
Scottie a wiesz czy jeżeli przy jakimś modelu jest napisane, że dostępny tylko w jednym sklepie to prawda, czy np. strona rzadko aktualizowana? Bo bym musiała latać po dwóch sklepach, żeby obejrzeć wszystko co mi się spodobało.
Napisz mi (na pw może byc), co Cie interesuje, to sprawdze 🙂 Ale raczej więcej kolorów jest na Mazowieckiej, na Puławskiej chyba więcej modeli (bo większy sklep).
Dzięki wielkie, ale to Ci nie będę głowy zawracać - za dużo rzeczy mi wpadło w oko 😉 Na Puławską mam z pracy blisko, więc i tak na pewno wstąpię - najwyżej się już dopytam na miejscu.
Mam nadzieję, że coś sobie wybiorę, bo po wizycie w Li Parie znowu się podłamałam wyborem w moim rozmiarze.
Mamy prawie to samo co w Li Parie, jeśli chodzi o polskie marki 🙂 ale wpadnij, może Ci laski na Puławskiej znajdą coś czadowego 🙂
kurcze dziewuchy jak ja wam zazdroszczę ze możecie skorzystać z rad w kwestii dopasowania stanika 🙁 u nas nic nie ma takiego 🙁 a ja wiem ze mam źle dobrany

a może czas zorganizować cos takiego u mnie w miescie hmmm  🤣 🤣
Chuda- to wcale nie jest takie skomplikowane. Wystarczy trochę poczytać, pomierzyć się, popatrzeć i można coś kupić z neta fajnego. Teraz zaraz powinny być wyprzedaże lata w sklepach więc można taniej coś upolować. Jak dla mnie łatwiej wtedy pierwsze zakupy zrobić. Ja tam nigdy nie byłam w profesjonalnym sklepie, ale jak dla mnie staniki mam dobrze dopasowane.
jak fajnie wiedzieć, że są uświadomione niepiszące  :kwiatek:

Dodo ale koszmar!
Jakby chociaż zapięła ten zamek na dekolcie to by przynajmniej nie wisiały...
tej Pani trzebaby pomóc

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,8119714,Ktora_polska_gwiazda_ma_takie_PIERSI__.html

🙄 🙄 🙄

ona moglaby mi choc 1/3 oddac i bylo by super hi hi
Anka, ja ostatnio mamrotam sobei w stajni ze "mam małe cycki!", na to jedna z moich pomagierek - "No i dobrze, z dużymi byś głupio w ćwiczebnym wyglądała" 😉

A Węgrowska powiększała biust
Moj maz tez twierdzi, ze bym nie wygladala dobrze, bo mam sportowa figure no i jakos by to nie pasowalo. 😉 Mimo wszystko czasem chcialo by sie miec wiecej 😉
Anka, ja ostatnio mamrotam sobei w stajni ze "mam małe cycki!", na to jedna z moich pomagierek - "No i dobrze, z dużymi byś głupio w ćwiczebnym wyglądała" 😉

jak powiększała, to NIE powinna płacić za takie DYDLE  😲 😲 😲  masakra

ja mam 75 E lub F - zależy od modelu ;-)
uważam to za hmmm średnio/mały biust
kiedyś chciałam mieć większy (wiadomo taki głupi wiek był)
teraz w życiu większego - niestety biust sie amortyzuje po ciązy - chociaż ja nie narzekam (BTW - moja fota bez stanika na fotach r-v  😉)
[quote author=ushia link=topic=9509.msg647904#msg647904 date=1278767902]

jak powiększała, to NIE powinna płacić za takie DYDLE  😲 😲 😲  masakra

ja mam 75 E lub F - zależy od modelu ;-)
uważam to za hmmm średnio/mały biust
kiedyś chciałam mieć większy (wiadomo taki głupi wiek był)
teraz w życiu większego - niestety biust sie amortyzuje po ciązy - chociaż ja nie narzekam (BTW - moja fota bez stanika na fotach r-v  😉)

[/quote]

srednio/maly? To co ja mam wtedy? Wklesly?  😁 75 A w porywach  😁 😁
to sie Anka pomierz, zdziwisz sie na pewno ze nie masz 75A 😎

ja tez z tych nie piszacych, uswiadomionych. Teraz za jakis miesiac bedzie czas na ponowne mierzenie, bo wlasnie mi sie chudnie i niestety jak chudnie wszystko to wszystko 😉
to sie Anka pomierz, zdziwisz sie na pewno ze nie masz 75A 😎

ja tez z tych nie piszacych, uswiadomionych. Teraz za jakis miesiac bedzie czas na ponowne mierzenie, bo wlasnie mi sie chudnie i niestety jak chudnie wszystko to wszystko 😉

Tzn bede miec jeszcze mniej?  😵
hmmm, Anka, biust A to chyba ma mój 3 letni syn  😉
biust A... to chyba niemożliwe (nie obraź się)
też całe życie byłam B... a jak sie okazało jestem E lub F...
zmierzylam.  Jest 65C...  😲 chyba musze sie poinformowac
Taa... ja z nieśmiertelnego 70-75 B nagle znalazłam się w 60-65 E 😁

Anka - miseczka na 100% wyjdzie większa, obwód mniejszy 😉

Edit.
A no właśnie... 🙂

to teraz do sklepu - bierzesz kilka staników i mierzysz, mierzysz, mierzysz...
[quote author=Anka link=topic=9509.msg647928#msg647928 date=1278770144]

to teraz do sklepu - bierzesz kilka staników i mierzysz, mierzysz, mierzysz...
[/quote]

Chyba wezme sobie dzien wolnego...  😁 dobrze wiedziec, ze caly czas cos robilam zle  🙄
no i kolejna uswiadomiona! 😅
75A to może nosić kobieta, która ma pod biustem 80-85, a w biuście 85-86. mi to sie wydaje nierealne  😁
I widzisz Anka, własnie Ci volta zafundowała nieinwazyjne powiekszenie biustu o dwa rozmiary.  😂
A jak zaczniesz nosic porzadne staniki, to po jakims czasie jeszcze skoczy, bo na razie jest biedak rozklapany i wprasowany pod pachy 🙂

dodo - ja tez uważam, że powinna raczej zmniejszac niz zwiekszac, ale ona ponoc wielce z niego zadowolona jest - rozne sa gusta
Edytka... spróbowałam sobie wyobrazić  😁 parówka z sutkami mi wyszła  😂

ja mam 75 G/H, IMO mogły by być mnieeejsze  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się