Forum towarzyskie »

#100happydays czyli wyzwanie docenienia 100 dni

6/100

Dzisiaj powrót do domu...
Raz ze kot mi zdrowieje ( odpukać , szczerze odpukać)  tyje ( 300 g w przeciągu 2-3 tygodni), kończymy podawanie antybiotyków po których się strasznie fefla, a jej łysy ogon odrasta.
Na koniec przesyłka-koszulka ukochanego zespołu

6/100

Poranne mizianie z moim kotem.
i to, że teraz śpi niby obok, ale jednak bardzo blisko.
5/100 cudowne spotkanie z przyjaciółką 😉
4/100

Cieszy mnie to, że Aluszek czuje się coraz lepiej, a jedną łapką był już na tamtym świecie, i znowu towarzyszy mi w przeglądaniu re-volty  😅
6/100 Heh, chciałam po raz trzeci napisać "4/100"  😁
Dzisiejsza joga! Z zajęć na zajęcia jest coraz cudowniej, nie wiem co będzie na następnych! 😍 😅  :jogin:
Zdjęcia brak 😉
3/ 100

Cieszą mnie moje dwie włoskie koleżanki z pracy, kilku kolegów i kilku podwykonawców 😀 Mimo nawału pracy, stresów przed świętami i w ogóle, momentami brzuch mnie boli ze śmiechu 😀 Jest pozytywnie!
Mała zagadka: czy wiecie co to za miasto w Polsce "Łaczok" (zapis fonetyczny)? 😁 😁
wendetta, straciłam właśnie 10 minut próbując wymyślić ten Łaczok i nie mam pojęcia!

Dzień 5
Dalej się rozkładam, ale przynajmniej wieczorym mogę spędzać z książką:

obstawiam Łęczna! 😉
u mnie dzis humor poprawiony przemega genialnym mazurkiem jaki zrobilam na zamowienie do pracy! jestem mazurkowy miszcz ! 🙂 4/100

zdjecie bedzie pozniej 😀
3/100 urodzinowy tort i winko od kumpelek (niestety znów bez zdjęcia)
Edytka, Mery, Łaczok to po prostu... Wąchock! 😁 Kolega (Polak), któremu koleżanka (Włoszka) próbowała to wytłumaczyć mówi, że za chiny ludowe by się nie domyślił... Ja wpadłam na to od razu (prawie 4 lata pracy z włochami robi swoje), ale pokładałam się ze śmiechu kilka godzin 😁

A potem dostałam za swoje i koleżanka się pokładała ze śmiechu ze mnie, kiedy powiedziałam jej przy wyjściu z pracy (źle wyglądała i się źle czuła): "M., tu devi risposare...". Chciałam powiedzieć "musisz odpocząć" (riposare), a powiedziałam "musisz ponownie wyjść za mąż" (risposare) 😂 😂
6/100- wróciłam do domu, mam troszkę czasu żeby poczytać, chęć do pisania (natchnienia niestety nie, ale popracuję nad tym  😁 )
2/100
On mnie zawsze cieszy. W końcu po 1,5 tygodnia mogłam do niego pojechać i udać się na wspaniały terenik
Breva aaaaaach Chuck  😜

2/100 zakupy ciuchowe  😎
4/100
Kocham szczęśliwego konia na padoku  😍

3/100

Cały dzień mam dobry: od możliwości wyspania się, po wspaniałe śniadanko i nadrobienie kulinarnych programów z tego tygodnia (HK I TC), po boski, dużo dający trening, kończąc na pracy z ziemi z najsłodszym kucykiem na świecie 💘

no więc... mój nr 4/100! 😎

4/100

Bo w ładnym miejscu mieszkam 😉
6/100- skakanka, bo ostatnio nie potrafię się do ćwiczeń zmobilizować i bardzo mnie cieszy, ze chociaż te 15 minut poskakałam 🙂
5/100 Po całym dniu sprzątania i innych obowiązków, cieszy mnie to ze mogę się zrelaksować przy ulubionym serialu.
mery, aż się głodna zrobiłam! Czekam aż moja mama zrobi 😜
JARA, faaajnie masz!
6/100
Jutro pracuje tylko do 12😲0, zapowiada się kolejny słoneczny dzień.
5/100
spędziłam dziś cały dzień z mamą.
zjadłam domowy rosół.
6/100: jedziemy z mamą po zakupy do hipermarketu. Nagle mama mówi "muszę gdzieś pojechać, nie wiem gdzie ale muszę". No i zamiast w hipermarkecie wylądowałyśmy nad zalewem  😉
smarcik, ale pięknie *.*
6 na 100
Ogólnie cały dzisiejszy dzień spędzony z dziecięciem się składał z happy momentów, nakręciłam masę filmików, które będę sobie z rozrzewnieniem oglądać, jak Wojtuś będzie miał 15 lat  😉
AleksandraAlicja sam na pewno będzie mega szczęśliwy że za parenaście lat będzie mógł sobie coś takiego obejrzeć. Ja niestety nie mam żadnych filmików, tylko kilka zdjęć z dzieciństwa. Ale za to robię masę zdjęć i filmików kuzynowi. Planuje sprawić mu taki prezent na 18 urodziny 😀
Czasem to wcale nie jest fajne patrzeć jakie głupie rzeczy się robiło 😁 Rodzice zawsze się ze mnie śmieją jak wygrzebią stare zdjęcia 😁
Powiem tylko, że czytam was regularnie i strasznie lubię ten wątek 🙂 Sama nie dołączę, bo wstawiałabym 10 zdjęć dziennie - ja się wiecznie z czegoś albo na coś cieszę 😉
Dzionka, wstawiaaaj! 😀 Im więcej pozytywów tym lepiej 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się